Obavijesti

News

Komentari 21

Koradeova žena oprala je tragove krvi od pucnjave

Koradeova žena oprala je tragove krvi od pucnjave
3

U Koradeovoj kući policija je pronašla tragove krvi koji pripadaju žrtvama. Supruga kaže da je bio pijan i pucao u kući te je priznala da je oprala krv

VIDEO

Moj suprug nema ništa s tim, ja ga uopće ne vidim u toj priči, rekla je Liljana Korade, supruga generala u bijegu, za Večernji list.
- Nikome ne pada na pamet da je možda njega netko oteo. Ja sam gotovo sigurna da je njega netko oteo - kaže Liljana i dodaje kako je netko ubojstva možda počinio u ime njezina supruga.
U noći nakon četverostrukog ubojstva Ivan Korade bio je u svom domu u Velikoj Veterničkoj, doznajemo iz izvora bliskih istrazi. Tijekom pretresa kuće policija je pronašla čahuru metka, a forenzičari tragove krvi. Kako doznajemo, prve su analize pokazale kako krv nije Koradeova. Sumnjaju da pripada barem jednoj od žrtava. Posao je forenzičarima otežala Koradeova supruga Ljiljana, koja je oprala tragove krvi koje je umirovljeni general unio u kuću nakon navodnog krvavog pohoda. O tome su je ispitivali u policiji, no nije im mnogo rekla. Priznala je kako je u noći na četvrtak njezin suprug pucao u kući i da je doista oprala krv. O navodnim zločinima prije toga rekla je kako ne zna ništa.
Policiji je rekla da je suprug bio jako pijan, da ne zna gdje je otišao, ali pretpostavlja kako negdje spava. Prema njezinim riječima, kad se jako napije, spava i po 20 sati u komadu. Iz istih izvora doznajemo i da je sasvim izvjesno kako su sve četiri žrtve ubijene iz istog pištolja. Pronađene čahure i zrna na mjestima ubojstva su identični. Ti detalji, uz to što je viđen u srijedu u Ivancu, i povezuju Koradea s ubojstvima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa