Obavijesti

News

Komentari 39

Kosor: Nema tajnih dogovora ili tajnih razgovora s DORH-om

Kosor: Nema tajnih dogovora ili tajnih razgovora s DORH-om
1

Pokroviteljstvo komemoracije na Bleiburgu je providni pokušaj skretanja pažnje s bitnih tema, poput povećanje cijena struje, plina i svega drugoga, rekla je Kosor

VIDEO

Jadranka Kosor je u ponedjeljak održala konferenciju za medije te je istaknula da se Predsjedništvo složilo oko izmjene Statuta stranke i od sljedećih unutarstranačkih izbora, predsjednik HDZ-a birat će se po načelu "jedan član - jedan glas". 

Svim novinarima su na konferenciji podijelili priopćenje DORH-a u kojem se demantira da je Mladen Bajić ponudio nagodbu HDZ-u i Jadranki Kosor da priznaju dio krivnje za slučaj Fimi media. 

Kosor kaže da je zahvalna na tom priopćenju. Nije htjela odgovarati na pitanja o suđenju te je rekla da se sva pitanja mogu uputiti odvjetničkom timu HDZ-a. 

HDZ je protiv ukidanja pokroviteljstva Bleiburga 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najavila je da će u utorak Predsjedništvu Sabora uputiti zahtjev da se ne ukine pokroviteljstvo Komemoracija na Bleiburgu.

- To je providni pokušaj da se narod zabavi raspravama o Bleiburgu i da se ne bave životom svagdašnjim, a to su povećanje cijena struje, plina i svega drugoga, kao i povećanje broja nezaposlenih - rekla je šefica HDZ-a. 

Zahtjev za smjenu ministra Jovanovića: On ne poštuje Ustav

U utorak će također u saborsku proceduru poslati zahtjev za smjenu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića.

- On je sinonim za širenje poruka netolerancije. Radi u neskladu s nekoliko zakona pa i Ustava - rekla je Kosor. 

Pohvalila se kako je pozvana da se u četvrtak obrati klubu zastupnika Europske pučke stranke u Europskom parlamentu, koja je, kako kaže, najmoćniji i najveći klub u Europskom parlamentu, a čiji će član biti i zastupnici HDZ-a.  

Predsjedništvo HDZ-a bez Milinovića i Kalmete

Na sjednici Predsjedništva nisu bili Darko Milinović ni Božidar Kalmeta. Na novinarsko pitanje zašto se nisu pojavili Kosor je rekla da ne zna, već samo zna kako se ne radi o bolesti.

Jovanović na Fejsu: Uzalud vam trud svirači!

Željko Jovanović komentirao je presicu Jadranke Kosor na Facebooku:

Kakvo licemjerje! Nakon što su optuženi za pljačku državnog proračuna, a to znači svih građana Hrvatske, i onih iz SDP i onih iz HDZ, mene optužuju za diskriminaciju! Vrh kriminalne organizacije koji je diskriminirao sve one koji nisu pripadali tom vrhu! Uzalud vam trud svirači!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS