Obavijesti

News

Komentari 71

Zbog Jace doktor Kujundžić u Imotskom nije smio ni pisnuti

Zbog Jace doktor Kujundžić u Imotskom nije smio ni pisnuti
3

Protokol šefice HDZ-a Jadranke Kosor nije dao ravnatelju KB Dubrava, Milanu Kujundžiću, njenom protukandidatu na stranačkim izborima, da se obrati članstvu

VIDEO

Ravnatelj KB-a Dubrava i jedan od pretendenata na mjesto predsjednika HDZ-a Milan Kujundžić zamolio je imotski HDZ da mu dopusti govoriti na 22. obljetnici stranke. Objasnili su mu da ne mogu sami odlučivati i da moraju pitati središnjicu stranke. Ubrzo je stigla odbijenica s objašnjenjem da to ne dopušta protokol šefice HDZ-a.

- To nije bio politički skup, samo sam kao rođeni Imoćanin želio pozdraviti članove. No pomirio sam se s tom odlukom te s osmijehom pristojno pozdravio aktualnu predsjednicu stranke Jadranku Kosor i ljude oko nje. Kako sam se pojavio, tako sam i otišao s tog skupa, a tužno je da me moja stranka nije pozvala na domjenak. Da, podnio sam kandidaturu, ali mi smo ista stranka - kaže Kujundžić.

Simpatizeri i članovi HDZ-a su u petak navečer u prepunoj kino dvorani u Imotskom s predsjednicom stranke Jadrankom Kosor obilježili 22. obljetnicu osnutka HDZ-a u Imotskoj krajini. I ovu obljetnicu HDZ-ovci su iskoristili za obrušiti se na novu Vladu i Kukuriku koaliciju istaknuvši kako je do sada vladalo višestranačje, a dolaskom Kukuriku nastupilo jednostranačje.

-  Nismo zaboravili što je Jovanović radio i vikao protiv nas, ali mi smo kulturna stranka, mi nećemo odgovarati na takav način - poručio je splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader, istaknuvši kako je na samom početku rada Sabora premijer Zoran Milanović zaprijetio njihovoj predsjednici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo ti je zadnji put, priprijetio mi je Zoran Milanović, a ja sam mu uzvratila kako je ovo tek početak. Tek ćemo započeti propitkivati za njihove račune - rekla je Kosor. Vladajućima je poručila kako će već na lokalnim izborima pokazati novu snagu. 

- Za Europski parlament treba biti najveći broj kandidata iz HDZ-a. I na predsjedničkim izborima želim da ponovno bude predsjednica ili predsjednik iz redova HDZ-a -  nastavila je Kosor. 

- Neće im proći povlačenje tužbe protiv Srbije. Neću dozvoliti da tužbu protiv Srbije povlače nasljednici onih koji su izlazili iz hrvatskog Sabora kada se je glasovalo o hrvatskoj samostalnosti. Ne mogu tužbu povlačiti oni kojima iz obitelji nije nitko zaplakao - prijetila je kažiprstom Kosor praćena pljeskom nazočnih. Nadodala je kako će, ako Vlada izglasa povlačenje tužbe protiv Srbije "pozvati narod na referendum koji će imati odjeka kao i onaj kada se glasalo o samostalnosti RH".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21