Obavijesti

News

Komentari 33

Kosor u Splitu: Ovdje je morao biti Sanader, bar iz pristojnosti

Kosor u Splitu: Ovdje je morao biti Sanader, bar iz pristojnosti
5

Dok je župan Sanader izbjegao susret s Jadrankom Kosor, Milan Kujundžić ju je u Splitu prozvao za rezanje demokratskog tijela. Također, kaže da je studirala 15 god.

VIDEO

Jadranka Kosor i Milan Kujundžić u četvrtak su se borili za glasove dalmatinskih HDZ-ovaca u Splitu. Iza zatvorenih vrata, Kosor okupila je u 18 sati u stranačkim prostorijama 50-ak stranačkih kolega iz HDZ-a. S njom su stigli Vladimir Šeks, Branko Bačić, Ana Lovrin, Đuro Popijač.  

Za podršku šefici i njezinoj kampanji za predsjednicu stranke okupili su se i počastili je buketom cvijeća dr. Dujomir Marasović, Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a, Ante Đuzel, gradonačelnik Imotskog, Vinko Brkan, kontroverzni trogirski hadezeovac nedavno osuđen na devet mjeseci zatvora zbog milijunske pronevjere gradskog novca. 

No, na skupu se nije pojavio župan Ante Sanader. 

- Ne bi bilo dobro da Sanader iz straha nije došao ili jer mora nekome polagati račune. Trebao je biti ovdje, prije svega iz pristojnosti. On je  predsjednik županijske organizacije, a ja predsjednica HDZ-a. Ne znam kako će mi Ante Sanader ovo objasniti kada se sve ovo završi – poručila je Jadranka Kosor. 

Sat kasnije u  Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu svoj je program dalmatinskim HDZ-ovcima predstavio i Milan Kujundžić, ravnatelj KB Dubrava.  -

Ovaj je skup zakazan prije 15 dana, a Jadranka Kosor je svoj zakazala tek jutros. Isto  je napravila i prije dva dana u Slavonskom Brodu. Ide na rezanje demokratskog tijela! Zašto to rade –  kupuju! Odbila je zajednička  sučeljavanja, a čujem da je zatvorila i stranačke prostorije. Jasno je da kupuje, obećava i prisiljava izaslanike da glasaju za nju - ustvrdio je Kujundžić. 

Kazao je kako on okuplja oko sebe poštene ljude koji neće trgovati državnim tvrtkama i među kojima nema onih koji studiraju '15 godina' aludirajući na Jadranku Kosor.   

- Pozdravite tog kandidata, moglo bi se i o njemu štošta reći, takve prljavštine neću komentirati - rekla je Kosor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa