Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kovač: Rekonstruirajmo HDZ, Plenki: Vidjet ćemo tko je šef

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Kovača se ubraja među oponente predsjedniku HDZ-a i premijeru Andreju Plenkoviću u toj stranci, a u medijima se spekuliralo da bi se mogao kandidirati i za novog predsjednika HDZ-a

Za pobjedu HDZ-a na idućim izborima potrebna je rekonstrukcija stranke, izjavio je u petak predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Miro Kovač (HDZ).

- Danas ćemo birati nove ministre. To je važno za funkcioniranje Vlade. Posao u državi treba obaviti za ljude i za narod koji u Hrvatskoj živi, rekao je Kovač novinarima u Hrvatskom saboru. 

- Imamo rekonstrukciju u hrvatskoj Vladi, a za pobjede HDZ-a na sljedećim izborima nama je potrebna nadasve rekonstrukcija u HDZ-u, istaknuo je Kovač koji nije htio odgovarati na daljnja pitanja već se samo udaljio.

Plenković je ubrzo odgovorio Kovaču: 

- Najprije treba rekonstruirati Vladu, a onda konsolidirati HDZ. Vidjet ćemo na kraju tko je glavni - rekao je premijer.

SVAĐA PLENKOVIĆA I GRBINA: 'Neću dopustiti da se mojoj Vladi lijepe etikete korupcije...'

Kovača se ubraja među oponente predsjedniku HDZ-a i premijeru Andreju Plenkoviću u toj stranci, a u medijima se spekuliralo da bi se mogao kandidirati i za novog predsjednika HDZ-a na unutarstranačkim izborima koji bi se trebali održati iduće godine.

Komentari (120)
  • Jedno je sigurno, a to je da poslije Parlamentarnih izbora HDZ ide u oporbu!!!!!!

    19. 7. 2019,   14:30
  • Nadajmo se da je ovo početak kraja.Hvala Bogu

    19. 7. 2019,   14:25
  • Ma daj vise nestanite sa te politicke scene,dok god hdz postoji i tko god se mijenja unutar uvijek ce to bi organizacija lopova.

    19. 7. 2019,   14:17