Obavijesti

News

Komentari 71

Kovač, Stier, Milošević: Prvi put zajedno kontra Plenkovića

Kovač, Stier, Milošević: Prvi put zajedno kontra Plenkovića

Na samoj proslavi u Splitu Stier, Kovač i Milošević nisu bili posebno predstavljeni, već je, saznaje 24sata, pozdravljen samo Branko Bačić kao predsjednik Kluba zastupnika i potom zastupnici koji su s njima

VIDEO

Dvije suprostavljene ekipe, Plenković, Jandroković i Bačić nasuprot Kovaču, Stieru i Miloševiću u Splitu su proslavili 30 godina od utemeljenja HDZ-a u tom gradu. Ovo je, naime, prvi put da se Miro Kovač, Davor Stier i Domagoj Milošević zajedno pojave na javnom skupu te su odmah krenula nagađanja da se desni blok ujedinio protiv Plenkovića te da će takav i ići na unutarstranačke izbore polovinom ožujka. U istom sastavu ići će u subotu u 16 sati na proslavu u Imotskom.

- Ovo danas bilo je prvo pokazivanje u javnosti da smo ujedinjeni i da se nećemo zakrviti kako neki priželjkuju. Dio našeg tima još je i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava - govori nam sugovornik koji podržava desni blok kontra Plenkovića. 

Na samoj proslavi u Splitu Stier, Kovač i Milošević nisu bili posebno predstavljeni, već je, saznaje 24sata, pozdravljen samo Branko Bačić kao predsjednik Kluba zastupnika i potom zastupnici koji su s njima. Naime, navodno je, kako nam kaže sugovornik koji je nazočio skupu u Splitu, vrh stranke strahovao da spomenuti trojac ne dobije ovacije pa je to bilo elegantno rješenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Voditeljica je pozdravljala pa jedno deset minuta, a nikoga od njih nije spomenula. Ante Sanader, koji je na izborima 2012. bio Karamarkov kandidat za zamjenika stranke, ali nije prošao, sada je najglasniji navijač Andreja Plenkovića. On je na skupu najviše za Plenkovića agitirao, a Blaženko Boban pozivao je članove da paze tko im puni glave i da pazimo da brod koji dobro plovi ne zaljuljamo da ne potone. Kapulica se, pak, okrznuo na Resslera. Zvučalo je kao politika je samo za odvažne i takvoj politici treba dati bianco podršku. Sve u svemu bilo je jako zabavno- rekao je sugovornik iz HDZ-a koji je nazočio skupu u Splitu.

Plenković je poručio: 'HDZ-ov najsnažniji kadar je jedinstven'
Plenković je poručio: 'HDZ-ov najsnažniji kadar je jedinstven'

No, ima i onih koji kažu da je Andrej Plenković u Splitu briljirao, pokazao snagu te se članovi nisu baš usuđivali prilaziti Kovaču i Stieru, a ako bi prišli onda bi se ogledavali je li ih možda netko od vodstva gleda.

- Ne mogu reći da je kontra struja Plenkoviću doživila neke ovacije što se očekivalo. No, treba uzeti u obzir da je u pitanju vodstvo i da se ljudi ne usuđuju baš javno negodovati - napominje naš sugovornik iz HDZ-a.

Nakon ručka u Splitu, vrh stranke, ali i Stier i Kovač idu za Imotski gdje ih je pozvao gradonačelnik. Nakon toga slijedi svečena večera ponovno u Splitu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag