Obavijesti

News

Koža: 3 koraka za učinkovito osvježavanje i pomlađivanje

Koža: 3 koraka za učinkovito osvježavanje i pomlađivanje
2

Zdrava i lijepa koža lica želja je svakoga. Samo rijetki imaju genetske predispozicije imati zdravu i lijepu kožu bez puno vremena uloženog u njeno održavanje

Pravilna njega ne znači uvijek i skupa njega, a ako usvojite ovih par jednostavnih koraka za osvježavanje i pomlađivanje kože lica, svježa i mladolika koža opet će postati vaša najbolja prijateljica. Vratite vrijeme unatrag i zablistajte.

Kako bismo razumjeli kako maska za lice djeluje, prvo moramo razumjeti kako koža zapravo funkcionira. Ona se sastoji iz 3 sloja – epidermis, dermis i hipodermis. Epidermis sadrži puno slojeva zaštitnih stanica koje se raznim utjecajima vanjskih čimbenika keratiniziraju i eliminiziraju – kozmetičkim pojmom poznatim kao eksfolijacija. Dermis je sloj ispod epidermisa i sadrži kolagen, hijaluron, elastična vlakna, krvne žile, žlijezde, folikule dlaka i slično.

Pravilna njega kože sastoji se od utjecaja na epidermis koji posljedično utječe na aktivnost dermisa potičući stvaranje prirodne hijaluronske kiseline i kolagena koji kožu čine mladolikom i svježom. Minimalna ali pravilna njega kože i obogaćivanje prehrane vitaminima potaknut će stvaranje prirodnog hijalurona i vaša koža dugo vremena će izgledati svježe i mladoliko uz minimalno održavanje.

Spasmaska – piling, maska i pomlađivanje kože u jednom potezu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poznata svjetska marka vrhunske kozmetike DERMALOGICA napravila je revoluciju u maskama za lice spojivši u jednom proizvodu tri namjene. Pravi vulkanski pepeo uz morski mulj i sumpor istovremeno rade detoksikaciju, piling i pomlađivanje kože lica vidno je zatezujući, a poznati sastojak niacinamid smiruje kožu ostavljajući je potpuno glatkom i mekom na dodir.

Nanošenje maske za lice nakon pripreme lica običnom parom u kupaonici ima preko četiri puta jače djelovanje od nanošenja na kožu s koje je samo isprana šminka. Pravi aktivni drveni ugljen iz DERMALOGICA CHARCOAL RESCUE maske ima nevjerojatnu sposobnost upijanja nečistoća, toksina i suvišnog sebuma s kože.

Masku nanesite na lice, vrat i dekolte i odmah po nanošenju njome napravite piling te je ostavite da djeluje 15 minuta i po potrebi vlažite vršcima prstiju kako bi aktivni sastojci kontinuirano djelovali. S obzirom da maska sadrži sumpor poznat po svojem antibakterijskom i protuupalnom djelovanju dermatolozi je posebno preporučuju osobama s problematičnom kožom i kožom sklonom aknama. Tekstura kože nakon tretiranja maskom DERMALOGICA CHARCOAL RESCUE je, u odnosu na ostale dostupne maske s glinom i ugljenom - potpuno glatka, posvijetljena i revitalizirana.

 

3 koraka za osvježavanje i pomlađivanje kože lica u 3 tjedna

 

Kao i za svaki uspjeh u životu, i za lijepu kožu važno je biti ustrajan. Ako niste tip žene koji može biti ustrajan neko duže vrijeme, pokušajte to biti barem ova tri tjedna i doživjet ćete jedno novo iskustvo u pogledu na svoje lice.

Kod nanošenja maske za lice DERMALOGICA CHARCOAL RESCUE, važno je koji tip kože lica imate jer o njemu ovisi koliko često je treba nanositi. Ako imate normalnu kožu, masku nanosite jednom tjedno. Na masnu i kombiniranu kožu masku nanosite maksimalno 2 puta tjedno, ovisno o masnoći kože. Na suhu i osjetljivu kožu masku nanosite maksimalno jednom u 10 dana. Prvo se otuširajte u jako toploj vodi kako bi se pore otvorile te onda na svježe obrisano lice nanesite masku, napravite piling i ostavite da djeluje 15 minuta te obilno isperite u toploj vodi. Nakon maske nanesite tanak sloj hidratantne noćne kreme.

U prehranu obavezno uključite barem jedan do dva voćna obroka dnevno, te barem jedan obrok bogat salatom i kuhanim povrćem. Ne preskačite doručak, a za večeru pokušajte jesti što laganiju hranu. I naravno, ne zaboravite popiti barem jednu litru obične vode dnevno. 

Treći korak je samo podsjetnik da budete ustrajni barem prva tri tjedna. Fotografirajte se prvi dan, te potom svaki četvrti dan u isto vrijeme i s istim osvjetljenjem kako bi na kraju vidjeli razliku u odnosu na početno stanje. Većina žena će, nakon što osjeti razliku, ostati ustrajna i nakon ta tri tjedna J

Posjetite nas i na web stranicama www.dermalogica.hr , Facebooku i Instagramu.


Dobrodošli u Dermalogica obitelj!

Autor: Parlov Una

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu