Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

KOZMETIČKI HIT: Bore se 'peglaju' otrovom kobre....

None Foto: Miranda Čikotić 16

SVE ZA LJEPOTU: Peglanje bora tretmanom “Botu-Vip” stoji oko 4650 kuna, a za zlato na licu morat ćete 500 kuna jednom tjedno u 9 mjeseci

Žene se nisu začudile pri spomenu zmijskog otrova, atraktivno im je, tvrdi Ljubomir Lučić, vlasnik tvrtke Beauty Line iz Dubrovnika. Od prošle godine nude tretman “Botu VIP”, kojim se uklanjaju bore s lica bez trauma kod liječnika i agresivnih injekcija Botoxa. Sadrži sastojke koji su dobiveni iz otrova kobre, a odobrila ih je Svjetska zdravstvena organizacija. Tretman traje sat vremena, a potrebno je doći jednom tjedno šest puta.
- Nakon čišćenja kože nanesemo masku Botu Vip. Izmasiramo lice i vrat. Zatim vibrirajućim stikom prijeđemo svaku boru posebno te špricom na svaku stavimo serum - kaže Lučić. Učinak tretmana je sličan ugriz zmije, nakon kojeg se koža skuplja. Nakon prvog puta koža je zategnuta.
Muškarci jednako traže tretman kao i žene. U splitskom Antiaging Spa centru Hunza protiv starosti se bore zlatom. Zlato prodire duboko u kožu. Na lice se stavlja dijamantni piling i listići od 24-karatnog zlata.
- Naše klijentice tvrde da djeluje - kaže Ivana Stojković, vlasnica.

NA TRETMAN DOLAZE I ŽENE I MUŠKARCI
Tretman “Botu-Vip” je neoperativna alternativa za smanjenje dubokih bora. Ovaj tretman omogućava lokalnu inhibiciju faktora odgovornih za zatezanje kože i korigiranje bora bez traumatičnih intradermalnih injekcija. Cijena jednog tretmana “Botu-Vip”, koji je kreirao Ericson Laboratorie, iznosi 350 kuna. Potrebno ih je šest. Uz njih je važno imati i proizvode za kućnu njegu, koji imaju manji koncentrat otrova zmije, kako bi “peglanje bora” bilo efikasnije. Paket stoji 2550 kuna. Preporučuje se starijim od 30 godina. “Zadovoljna sam rezultatima”, kaže poslovna žena iz Dubrovnika srednjih godina, koja ide na tretman, a željela je ostati anonimna.

ZLATO ZA DULJU MLADOST
U Spa centru u Splitu nude ga od lipnja ove godine. Stoji 500 kuna, a preporučuje se doći dva puta prvi tjedan, a onda svaki tjedan jednom, devet mjeseci. Traje 45-50 minuta. Serum i krema za njegu stoje još 5900 kuna.

Komentari (7)
  • Ova na slici zgleda ko da ju mumificiraju ili još gore,ko da je na obdukciji

    17. 9. 2008,   19:24
  • Lijepo, lijepo, jedini je problem kad se moraju nasmijati , tada slože facu kao da pokušavaju izbaciti čep iz guzice. :D

    17. 9. 2008,   20:11
  • preseravanje....cuj tretman zlatom??!! :S

    17. 9. 2008,   18:59