Obavijesti

News

Komentari 16

Kožnjak neće dati ostavku zbog slika lova na Bilogori

Kožnjak neće dati ostavku zbog slika lova na Bilogori
3

Virovitički gradonačelnik rekao je da nije imao ništa s organizacijom tog lova, a glasnogovorniku, koji je poslao slike Markača, uručio je otkaz

VIDEO

Ispričavam se generalu Markaču, Ivici Kirinu i cijeloj hrvatskoj javnosti zbog ove velike pogreške, rekao je jučer virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak. Dodao je kako se ne osjeća moralno odgovornim jer gradska uprava nije organizirala lov te da on neće dati ostavku iako to traži županijski SDP.
- Ovo je politički progon mene i Virovitice - rekao je Kožnjak te dodao i da je velik prijatelj s Markačem i Kirinom te kako je sporne večeri bio na večeri s njima, ali nije bio u lovu.
- Da sam znao da će fotografije objaviti, ja bih to svakao zaustavio - rekao je. Njegov glasnogovornik Anđelko Ribić također se ispričao te dao ostavku zbog prosljeđivanja fotografija svim medijima, zbog čega je Markač završio u Haagu, a Kirin morao dati ostavku. Ribić je medijima odaslao i pismo u kojem objašnjava tijek i motive svojih postupaka, pri čemu ističe kako je sve napravio bez gradonačelnikova znanja.
- Kad sam uvidio posljedice slanja fotografija, a u želji da umanjim moguću štetu, svima sam poslao obavijest da su fotografije nastale prije četiri godine. Dok sam to pisao, bio sam svjestan da ni ministar Kirin ni general Markač nisu bili svjesni da će se sresti u lovu - neuvjerljivo je Ribić iz skandala pokušao izvući sve aktere ove priče.


KIRINA OD NOVINARA SAD ŠTITI SUPRUGA
Donedavni ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin i dalje se skriva od očiju javnosti, a njegova supruga Sanja rekla je kako do daljnjeg nikome neće davati nikakve izjave.
- Pustite nas na miru, uznemiravate i mene i djecu. Kad bude spreman, Ivica će dati izjave - rekla je Kirinova supruga ispred njihova obiteljskog doma u Virovitici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a