Obavijesti

News

Komentari 58

Krah Živog zida: Prekršajni sud donio osuđujuću presudu

Krah Živog zida:  Prekršajni sud donio osuđujuću presudu

Stranka Živi zid ima dva nova zastupnika na Markovom trgu, a stigla im je i osuđujuća presuda Prekršajnog suda. I to za predsjedničke izbore 2015 i parlamentarne 2016...

VIDEO

Živi zid prekršajno je osuđen za razdoblje od 2014. do 2016. točnije od predsjedničkih do parlamentarnih izbora, prenosi Dnevnik NOVE TV.  

- Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu 13. lipnja 2018. Prekršajnom sudu u Zagrebu podnijelo je optužni prijedlog zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe, a prekršaji su počinjeni u razdoblju od 2014. do 2016. Prema evidencijama ovog državnog odvjetništva Prekršajni sud u Zagrebu je (...) donio osuđujuću presudu - priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

- Na dan 18. lipnja prestajem biti saborski zastupnik. Vrijeme je za novi početak - objavio je Branimir Bunjac i najavio odlazak iz saborske klupe. Na to upražnjeno mjesto trebala bi Vladimira Palfi, koja je mandat i osvojila pa ga stavila u mirovanje.

- Mene ne zanima politika na način da idem u Sabor ili EU parlament. Ja imam obitelj, imam dvoje male djece... želim biti uz predsjednika stranke koji mi je kasnije postao muž - rekla je Palfi koja je zatražila aktivaciju saborskog mandata, ali tvrdi da ne želi u sabor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako mandat ne može još jednom u mirovanje, Palfi će morati podnijeti ostavku, a na njezino mjesto doći će netko s liste Živog zida. Njen suprug Ivan Vilibor Sinčić ide u Bruxelles. Na njegovo mjesto u Hrvatskom saboru dolazi Damjan Vucelić.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)