Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kraj Čepina rasulo se svo žito iz mađarskog tegljača

None Foto: Darko Đ. 3

Kamion mađarskih registracija koji je vozio strani državljanin sletio je s ceste u srijedu, za mećave. Vozaču srećom nije bilo ništa, žito čeka pretovar

Ovo žito nije nestalo niti ga je itko pokupio, rekao nam je Darko Đ., čitatelj koji nam je u četvrtak poslao fotografiju mađarskog tegljača naslonjenog na stranu kraj čepinske obilaznice.
- Neke velike štete nisam primijetio, ali se žito rasulo iz kamiona - pojasnio je Darko. Drugi čitatelj, koji je također snimio tegljač, kaže da kamion ondje stoji već treći dan. To su na potvrdili u Policijskoj upravi osiječko-baranjskoj.
- Strani državljanin vozio je tegljač stranih registracija u srijedu. Tada je bilo veliko snježno nevrijeme. Vozač nije prilagodio brzinu stanju na kolniku pa je sletio s ceste. Nije ozlijeđen, a žito se rasulo. Carinici moraju obaviti uviđaj jer je riječ o robi koja se carini. Tek nakon toga vozač ili vlasnik kamiona moći će organizirati izvlačenje kamiona - rekli su nam u petak u Policijskoj upravi osiječko-baranjskoj.

Komentiraj, znaš da želiš!