Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kraljica se 25 godina nije tako zabavila kao za mog posjeta'

None Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Uz sve jubileje i vjenčanja, Donald Trump kaže da se britanska kraljica u posljednjih 25 godina nije toliko zabavila kao za njegovog posjeta početkom mjeseca

Američki je predsjednik kazao kako je njegov posjet Elizabeti II., najzabavnija stvar za britansku kraljicu u posljednjih 25 godina, prenosi CNN.

U posljednjih 25 godina kraljica Elizabeta je obilježila zlatni i dijamantni jubilej, posjetila razne kontinente, slavila vjenčanja svojih unuka i rođenja brojnih praunuka te se susrela  s brojnim vođama.

Ali, prema predsjedniku Donaldu Trumpu, Njezino Visočanstvo se nikada nije zabavilo kao za vrijeme njegovog posjeta prošli tjedan.

"Imamo odličan odnos, smijali smo se i zabavljali. Njezini ljudi kažu da se nije toliko zabavila u 25 godina. Tada sam bio kritiziran zbog toga zato što su rekli da se previše zabavljamo", kazao je Trump za emisiju "Fox and Friends" Fox Newsa u telefonskom intervjuu, u petak.

Trump je uživao u posjetu kraljici sa svojom obitelji, a dojmila ga se i povijest.

Devedesettrogodišnja kraljjica ugostila je američkog predsjednika i prvu damu koji su bili u državnom posjetu prošloga tjedna.

Dio posjeta je bila i večera u Buckingamskoj palači.

Glasnogovornik Buckingamske palače je rekao da Trumpovi komentari "nisu nešto što bi komentirao".

Komentari (15)
  • Vjerujem🤣

    15. 6. 2019,   10:45
  • Svaki kralj/kraljica ima na dvoru - dvorsku ludu. ( Queen jester).

    15. 6. 2019,   10:44
  • Prestao sam čitati na "prenosi CNN." Propagandni članci i dalje su očiti.

    15. 6. 2019,   10:24