Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krava je pokušala spasiti curu koju su izboli njen otac i ujak

None Foto: Screenshot

Indija: Maloljetna djevojka Seema Gujjar je htjela pobjeći s dečkom. Otac i ujak su je napali i izboli. Krava je krenula na napadače i rastjerala ih. Djevojka se pridigla, ali je kasnije umrla

Na internetu se pojavila snimka krave koja pokušava spriječiti dvojicu muškaraca da izbodu djevojku. Nažalost nije uspjela. Daily Mail piše da je Seema Gujjar izbodena više puta i ubijena u Gwalioru u Indiji. Vjerojatno je riječ o tzv. "ubojstvu iz časti". Na snimci se vidi kako se krava "razljutila" nakon što je vidjela muškarce i pokušala je spriječiti napad. Krava je srušila muškarce i natjerala ih da pobjegnu.

Djevojka se pridigla i pokušala je pobjeći, ali se malo kasnije srušila i umrla.

Napad su u petak navodno izveli njezin otac Kalyan Singh i ujak Lakhan Singh jer je Seema u siječnju htjela pobjeći s mladićem poznatim pod imenom Sonu (22). Policija je objavila da je jednog od muškaraca krava ozlijedila, piše Hindustan Times. Policija je potvrdila da je djevojka prije napada pobjegla u utočište za žene i da je Sonun uhićen jer se upustio u vezu s maloljetnicom. 

Komentari (49)
  • uz najbolju želju,ovdje samo vidim kravu koja,braneći tele,napada ove koljače.

    17. 5. 2016,   21:35
  • Ebate kolko'ljudi'a samo krava normalno reagira..

    17. 5. 2016,   21:49
  • Indijcima treba zabraniti ulazak u Hrvatsku jer to je narod potpuno luđački nastrojen . Ubijaju katolike ,pale crkve i siluju žene , polijevaju kiselinom žene i sestre i kolju ih kao piliće !

    17. 5. 2016,   22:15