Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kreće Slurp! festival u Puli i na Štinjanu!

None Foto: 2

Kreće Slurp! festival koji se u svom devetom izdanju vraća u festivalsku vikend format i kroz tri dana trajanja, na dvije lokacije, dovodi najbolje od domaće i regionalne scene elektroničke glazbe.

Deveto izdanje festivala elektroničke glazbe Slurp! Festival kreće danas, 8. kolovoza, u pulskom klubu Kotač (dvorište Društvenog centra Rojc) s koncertom sastava Bella Technika. Nakon toga nastavit će se na jedinstvenoj tvrđavi Punta Christo kroz petak i subotu, 9. i 10. kolovoza, gdje će na tri žanrovski različite pozornice nastupiti preko 30 vodećih imena elektroničke scene Hrvatske i regije.

Klub Kotač / DC Rojc Pula 08. kolovoza 2019. 
Tvrđava Punta Christo / Štinjan 09. i 10. kolovoza 2019.
Festivalska ulaznica: 160 kn (za sva tri dana) u Entrio sustavima i na prodajnim mjestima.

Slurp! Festival je došao do svog devetog izdanja! Nakon što se proteklih godina održavao u četiri pojedinačna partija, ove se godine vratio u prvobitni vikend festivalski format. Kroz tri festivalska dana, na dvije lokacije Slurp! Festival će dati presjek najboljeg od domaće i regionalne scene elektroničke glazbe s čak 30 glazbenih imena. Novost je koncert otvorenja festivala koji će se održati u klubu Kotač (DC Rojc, Pula), 8. kolovoza, s bendom Bella Technika kao glavnim gostima. Nakon toga, Slurp! Festival će 9. i 10. kolovoza okupiti najpoznatija imena lokalne, domaće i regionalne scene na nekoliko živopisnih pozornica legendarne tvrđave Punta Christo, jedinstvenoj festivalskoj lokaciji na istoimenom poluotoku u blizini Pule.

Budite dio Slurp! Festivala! 

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima i u Entrio sustavima.


 

 

 

Tema: Promo sadržaj