Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stižu nove cijene od 1. travnja: Evo za koliko poskupljuje plin...

Komentari (158)
 • prosječna plaća raste iz mjeseca u mjesec za 20kn,a troškovi života rastu iz mjeseca u mjesec 50kn. Al općenito sve poskupljuje, nekad se govrilo da bi bilo dobro kad bi si čovjek mogao priuštiti na 7 dana otići u restoran nešto pojesti s obitelji. sad smo došli d toga da ne može otići na 7 dana ni piće popiti ,jer 4 soka,pive... ,koštaju 100kn. hrvatska realnost.

  29. 3. 2019,   07:07
 • Kao što vidimo već od ponedjelka kreću masovna poskupljenja , gorivo je već 4-vrti tjedan za redom poskupjelo, sad plin, pa struja, voda sve komunalije , pa mora banda na vlasti od nekud izmusti novac za svojen hdz uhljebe koji se množe svakim danom sve više, a pitam se dokle i od kud će sirotinja sve to platiti, a mladi nam masovno pobjegli u svijet, u Njemačku i irsku, zašto o tome plenko i kitarovička sa svojim hdz -eom ne vode računa, neće to dugo još izdržati nešto će se gadno prelomiti, netko će kad tad za sva zla učinjena ovom jadnom hrvatskom narodu i odgovarati, Kad narod poludi mogli bi ovi na vlasti završiti kao i Čaušesku.

  29. 3. 2019,   07:16
 • Sve je to već viđeno bezbroj puta. Sve uobičajeno. Ali vidim da i dalje isti se biraju, vidim da je istima popularnost i dalje na vrhu, vidim da i dalje pola naroda ne izađe uopće na izbore jer kažu da nemaju za koga glasat. Vidim da i dalje se dobra djela i istina nazivaju populizam, vidim da i dalje se stranka npr Živi Zid naziva i komentira posprdno. Ja ne vidim zapravo nikakav razlog da ne poskupi i struja i voda i hrana i piće, ma sve i to ne za 20 tak kuna nego jedno deset puta više. Više love u proračun a ovce bi i dalje bile to što jesu. Meni je žao što sam dio ove totalno glupe većine pa nažalost gledam to kmečanje ovčje svaki dan ali u globalu mi kao narod smo izmišljotina, nastali smo na izmišljenom ratu i pljački i sve ovo drugo smo zaslužili. Prošlo je jako puno vremena a mi i dalje pokazujemo koliko smo glup narod i još se time ponosimo. Mi hrvati!!!

  29. 3. 2019,   07:29
 • trebamo svi prestati plaćati režije

  29. 3. 2019,   07:40
 • a niš, kaj sad...vrijeme je za jače magnete

  29. 3. 2019,   07:05
 • Aha, struja poskupljuje jer kao nemamo dovoljno viskova koje Mravkovi nasljednici i dalje izvoze ,pa uvoze nazad po trostrukoj cijeni, jednako kao i jadranski plin koji ide prvo u Italiju jer je "blize"nego sagradit plinovod do Istre...Sve kradezeova "posla", a i treba necim opravdat americki interes da pretvore Jadran u baru tipa Gulf of Mexico ako kupe terminal na Krku. Jebote u RH stvarno vise neznas tko je veci izdajnik i lopov.

  29. 3. 2019,   07:06
  • BLraven......opet brkaš lončiće. HR i viškovi struje!? Gdje si našao taj podatak o viškovima struje u HR? “Jadranski plin ide prvo do Italije”!? INA je od ENI-ja otkupila polja i koristeći postojeću infrastrukturu prodaje plin Italiji. Sad si se osim financijama i “negativnim kamatama” počeo baviti i plinskim biznisom?

   29. 3. 2019,   07:21
 • Nema veze! Ali raste nam kreditni reiting, BDP, industrijska proizvodnja, broj zaposlenih, broj iseljenih,,,,,,,raste cvijeće, trava, drveće,,,,, (tako barem govore na Markovom Trgu) pa zašto neb i plin?

  29. 3. 2019,   07:22
 • A minimalna placu isto podizu na ...?

  29. 3. 2019,   07:11
 • Jel se to vec pumpaju cijene zbog izgradnje terminala na Krku?

  29. 3. 2019,   07:23
 • Ovaj retardirani narod dignut ce se na noge samo radi nogometa! Drugo im je sve super!!

  29. 3. 2019,   08:15