Obavijesti

News

Komentari 263

Krenulo joj: Jadranka Kosor je osvojila ručnik u nagradnoj igri

Krenulo joj: Jadranka Kosor je osvojila ručnik u nagradnoj igri
4

Nakon što je izgubila mjesto premijerke i predsjednice HDZ-a, ipak joj je zasjalo sunce. Iako je mogla dobiti ležaljku ili mali bazen, jako je zadovoljna ručnikom

VIDEO

Ime bivše premijerke Jadranke Kosor pojavilo se na popisu dobitnika u nagradnoj igri jednog proizvođača kozmetike. Kosor nam je otkrila da je osvojila multifunkcionalan ručnik. To je prva nagrada koju je u životu dobila. 

I ležaljka i bazen su isto dobri. Samo gdje bih ja s bazenom? Živim u zgradi i jedino ga mogu staviti pred ulaz u zgradu. Ležaljku bih već mogla donijeti u Sabor, hahaha - našalila se Kosor 

- Jako me razveselio ručnik, posebno čičak na njemu. Zbog čička se može nositi i kao haljina za plažu, može poslužiti za presvlačenje na plaži, a praktičan je i kao najobičniji ručnik. Odlično je i što se može prati u perilici na 90 stupnjeva, odnosno može se kuhati - ispričala je presretna Kosor te dodala da je prije nekoliko dana u prodavaonici kupila gel za tuširanje i sinu pjenu za brijanje. 

Prodavačica joj je tada rekla da s tim računom ulazi u kombinaciju za nagradnu igru.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rekla sam joj da nikad ništa u životu nisam dobila, pa tako neću ni sada. No, evo, ipak sam dobila ručnik. Stigao je poštom na kućnu adresu i baš me je razveselio - izjavila je bivša predsjednica Vlade. 

Odlično je i što se može prati u perilici na 90 stupnjeva, odnosno može se kuhati - ispričala je presretna Kosor  

Nagrade su, uz ručnik, bile još i ležaljka te mali bazen. 

- I ležaljka i bazen su isto dobri. Samo gdje bih ja s bazenom? Živim u zgradi i jedino ga mogu staviti pred ulaz u zgradu. Ležaljku bih već mogla donijeti u Sabor, hahaha - našalila se Kosor, koja se ovih dana među prvim zastupnicima vratila u Sabor jer se priprema za sjednicu Odbora, na kojoj kani osmisliti mjere za zaustavljanje nasilja nad ženama. 

- Borit ću se ponovno protiv nasilnih muškaraca - rekla je bivša premijerka. 

U nagradnim igrama dosad nije imala sreće, ali u političkima je znala dobiti neočekivane poklone. Tako je na rođendan, 1. srpnja 2009., nenadano kao poklon od Ive Sanadera dobila mjesto predsjednice HDZ-a i premijersku funkciju. Međutim, taj je “poklon” nakon samo dvije i pol godine izgubila. 

Valjda će na ručnik bolje pripaziti.

Bauk dobio dvije povratne karte i pola litre ulja 

Među SDP-ovcima najviše sreće u igrama ima Arsen Bauk.

- Dok sam čekao kofere i živcirao se, prišao mi je jedan službenik i diskretno me obavijestio da sam milijunti putnik zračne luke. Prva pomisao mi je bila da je riječ o skrivenoj kameri, pa sam pogledao lijevo i desno ne bih li je ugledao , izjavio je prije četiri godine Arsen Bauk, sadašnji ministar uprave. 

Kao milijunti putnik na dar je tada dobio dvije povratne karte, šal, deset CD-a te pola litre maslinova ulja. Izjavio je kako su mu pokloni zanimljivi, posebno pola litre maslinova ulja jer njegovi na Braču imaju 500 stabala maslina, a od 10 CD-a klapske glazbe šest ih je već imao. 

Priznao je da ne igra loto jer je s Brača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a