Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krenuo na muškarca sjekirom pa ga mladići brutalno pretukli

Napad u Puli: Petorica maloljetnika i dvojica 19-godišnjaka su fizički nasrnuli na 40-godišnjaka, oduzeli mu sjekiru i zadali mu više udaraca u glavu, teško ga ozlijedivši

Protiv petorice maloljetnika i dvojice 19-godišnjaka, policija podnosi kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a sve zbog incidenta koji se dogodio prije nekoliko tjedana. 

Podsjetimo, oni su 15. listopada oko 20 sati, na parkiralištu u Ulici Ljudevita Posavskog u Puli, nakon što je 40-godišnjak sjekirom napao i ozlijedio 53-godišnjaka, fizički nasrnuli na 40-godišnjaka, oduzeli mu sjekiru i zadali mu više udaraca u glavu, teško ga ozlijedivši.  

Sam sukob izbio je, pak, zbog parkirana automobila u vlasništvu 40-godišnjaka ispred zgrade, a kojeg je dotični toliko volio da nije dopuštao da se oko njega netko mota.  Upravo tada, dok je vlasnik bio u blizini, oko njegova Fiata zastao je jedan od mladića, a na kojeg je 40-godišnjak potegao sjekiru.

Mladić je pobjegao prema obližnjem parku gdje je zatekao dvojicu 19-godišnjaka i petoricu maloljetnika, a svi zajedno zatražili pomoć od 53-godišnjaka. Kada je muškarac (40) sjekirom ozlijedio 53-godišnjaka, mladići su odlučili uzeti stvar u svoje ruke. 
 

Komentari (5)
  • Covjek ti priđe sjekirom. Ozlijedi covjeka koji ti zeli pomoci. Ti dobijes kaznenu prijavu za nanosenje teskih ozljeda u samoobrani ili obrani neduznog covjeka!?!? Ima li neki odvjetnik ovdje da mi to objasni?

    2. 11. 2018,   15:36
  • Ne,trebali su možda čekat da ih tip nasjecka.....

    2. 11. 2018,   16:33
  • A,sta su tribali cekati da ih idiot isfiletira sa sikirom?

    2. 11. 2018,   16:14