Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krenuo puniti cisternu naftom, kad ono - iz nje poiskakali ljudi

None Foto: čitatelj24sata 6

Oko 10 sati u krugu i izvan sisačke rafinerije zatečeno je 11 stranih državljana. Dovedeni su u policijsku postaju u Sisku. Neslužbeno doznajemo, radi se o migrantima

Vozač cisterne stigao je oko 10 sati u Rafineriju Sisak i stao je autopunilištu. Uključio je pumpu za gorivo i viknuo neka krenu puniti, a onda su iz cisterne panično počeli iskakati mladići. Prvo je iskočio jedan pa za njim još četvorica.

Kako nam je ispričao vozač, došao je po naftu iz Srbije, a prevozi je za kompaniju Knez Petrol Srbija

POGLEDAJTE VIDEO

- Nisu samo iz moje cisterne izašli ljudi. I kolega je u svojoj cisterni pronašao njih šestero. Ne znam kako su ušli i nisam ih primijetio. Ništa mi nije bilo sumnjivo - rekao nam je vozač cisterne.

Odmah su pozvali vatrogasce koji su muškarce smjestili u jednu prostoriju i s njima čekali policiju koja je stigla oko 10.30 sati.

- Oko 10 sati u krugu i izvan sisačke rafinerije zatečeno je 11 stranih državljana. Dovedeni su u policijsku postaju u Sisku. Obrada traje, rekli su nam kratko iz PU sisačko-moslavačke.

Neslužbeno doznajemo, radi se o migrantima.

Komentari (126)
  • Naftni inženjeri

    6. 3. 2019,   13:36
  • Pogledajte, molim vas Njemacku skupstinu vlade gdje se jasno i glasno govori da je 80% njih nepismeno, neskolovano i ne zeli uciti niti jezik niti se integrirati medju stanovnike. Kakvi doktori i skolovani ljudi? To su price za malu djecu...

    6. 3. 2019,   13:45
  • Koliko je poznato nitko ne može preživjeti u tanku goriva baz dovoda kisika ili ventilacije ! Dakle ovi potencijalni teroristi koji su imali namjeru iskoristiti cisternu za napad na rafineriju Sisak su samo još jedno upozorenje koliko su nam granice propusne , koliko smo u opasnosti sa odgadjanjem gradnje zida i postavljanja vojske na istočne granice RH-e !

    6. 3. 2019,   13:38