Obavijesti

News

Komentari 45

Kristinina majka: U šoku sam, pa on mi je izmasakrirao dijete

Kristinina majka: U šoku sam, pa on mi je izmasakrirao dijete
1

David Komšić je u travnju prošle godine nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora. Vrhovni sud je u petak donio odluku i 'skinuo' mu pet godina zbog olakotnih okolnosti

VIDEO

Što da vam kažem, u šoku sam, nemam riječi, prva je reakcija Vesne Krupljan, majke Kristine Krupljan koju je 88 puta nožem ubo David Komšić. Njemu je u petak Vrhovni sud smanjio prvotnu kaznu od 30 godina na 25 godina zatvora. 

Zašto su smanjili kaznu: Rekao je da mu je bilo žao i plakao je
Zašto su smanjili kaznu: Rekao je da mu je bilo žao i plakao je

- Kako su mu mogli smanjiti kaznu, pa izmasakrirao mi je dijete - komentirala je odluku. Dodala je da neće na tome stati i da razmišlja i o ustavnoj tužbi, a u krajnjem slučaju i o tužbu Europskom sudu za ljudska prava. 

POGLEDAJTE RAZGOVOR S KRISTININOM MAJKOM: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nisu ju ganule njegove suze ni kajanje koje je izrazio tijekom sjednice vijeća Vrhovnog suda gdje je prvi puta videolinkom iz kaznionice u Lepoglavi javnost čula što misli o svemu. 

- Nikako se ne osjećam, boli me ta nepravda umjesto da su mu ostavili 30 godina ili povećali kaznu, oni su je smanjili. Ne mogu vjerovati da je Vrhovni sud to napravio, da se radi o njihovom djetetu  ne bi smanjili kaznu - započela je svoju agoniju mama Vesna

Od novinara je saznala kako su kaznu smanjili što smatra apsurdnim jer je ona ta koja bi trebala imati takve informacije. Pozvala je odvjetnika, te će za tjedan dana znati što točno napraviti i kako se postaviti u cijeloj ovoj situaciji. 

- Ne mogu vjerovati da prvo novinari mogu saznati, a ja ne - rekla je mama izbodene djevojke i dodala kako neće na ovome stati, ide do kraja jer više nema što izgubiti.

Nakon tih izgovorenih riječi slomila se i zaplakala. Prisjetila se kako je njezina kćer izbodena ispred njihovog stana gdje su obje živjele u strahu od ubojice jer im je i prije stvarao probleme.

- Prvi put ju je s nogom lupio u nos otišli smo na Hitnu i policiju. Drugi put ju je pričekao tu kod zgrade i uzeo joj mobitel i sat. Vratio joj je mobitel ali bez memorijske kartice. Otišli smo i tada na policiju sve prijaviti. Dobio je zabranu približavanja na 300 metara koju je naravno, prekršio nekoliko puta. Treći put je došao pred zgradu. Zvonio je na portafon, a ona nije htjela otvoriti vrata. Razbio mi je portafon. Četvrti put, 2017 godine on i trojica prijatelja razbili su joj auto, uzeli mobitel i nju istukli. Završila je u bolnici i na policiji, a njih su tek nakon 12 dana priveli. Presuda je završila nedavno i sad se čeka 15 dana hoće li se netko žaliti na tu presudu. Nisam ni s tom presudom zadovoljna jer je Komšić dobio godinu i pol, a trebao je 2 godine i 2 mjeseca. - rekla je u jednom dahu utučena mama koja je izgubila nadu u Hrvatsko pravosuđe.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:50

- Zašto na Županijskom sudu, kada je imao priliku, nije izrazio kajanje ni plakao, već se prvog dana suđenja okrenuo i smijao u facu mom bivšem suprugu? - pita se ogorčena Kristinina majka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.