Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kriv je kultivator: Žena (56) poginula dok je kosila travu

Dok je kosila travu u voćnjaku - Daruvarku je kultivator prilikom hoda unazad pritisnuo uz stablo šljive te joj zadao ozljede u predjelu grudnog koša uslijed kojih je preminula na mjestu

M.Š. (56) jučer je oko 11:50 u voćnjaku, u mjestu Golubinjak kod Dežanovaca, iza kuće pokojnih roditelja kosila travu kultivatorom marke 'Rapid'. 

Daruvarka je zaustavila kultivator i ubacila mjenjač u pogon unazad zbog nakupljene veće količine trave na kosi kultivatora.

VELIKA TUGA Pronašla ih mrtve: Majka je u jednoj noći izgubila dva sina

Kultivator ju je prilikom rada unazad pritisnuo uz stablo šljive u predjelu grudnog koša i 'zadao' joj ozljede zbog kojih je preminula na mjestu događaja. Mrtvo tijelo M.Š. prevezeno je na odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se napraviti obdukcija, priopćila je policija.

Komentari (4)
  • Pa da, kriv je kultivator,prvo je zbacio ženu sa sebe,potom se sam ubacio u rikverc i čekao pogodan trenutak da sabije ženu na drvo i ubije ju.Pa tko bi drugi bio kriv nego kultivator.Nestručno i nesigurno rukovanje radnim strojem vama "novinarima" nije palo na pamet???a i kako bi i ja svašta lupam.Ma dajte mi žuti zbog pomišljanja na takve gluposti.

    5. 5. 2019,   18:24
  • Ipak to nije posao za žene, a drugo jućer je cijeli dan padala kiša , a po takvom vremenu se ne kosi voćnjak.

    6. 5. 2019,   08:18
  • a nemres 1 na 1 s kultivatorom

    6. 5. 2019,   08:11