Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kroz balkon je htjela izaći iz stana pa je pala i ozlijedila se

None Foto: Željko Rukavina/24sata

Pedesetogodišnja Koprivničanka u utorak je u večernjim satima pokušala izaći iz stana na prvom katu poput Spidermena i pala na tlo i zadobila lakše ozljede...

Pedesetogodišnja Koprivničanka u utorak je u večernjim satima pokušala izaći iz stana na prvom katu poput Spidermena i pala na tlo i zadobila lakše ozljede radi kojih je zadržana na Traumatološkom odjelu koprivničke bolnice.

- Kako sam pod terapijom i nakon lijekova, jer imam probleme sa spavanjem, probudila sam se sama u stanu. Sin je izašao i odnio ključ sa sobom – kazala nam je žena tražeći anonimnost. Dodajući kako sin ima naviku se duže zadržati u gradu, pa je stoga naumila u međuvremenu, dok se sin ne vrati, pospremiti podrumsku prostoriju u zgradi. Odlučila se na neobičan put izlaska iz stana preko susjedovog balkona koji je u visokom prizemlju ispod njezinog stana. U stanu ispod njezinog nitko ne stanuje, i veće je prije par godina se spustila na balkon ispod nje kako bi pokupila ključ i sretno i spretno spustila na ulicu.  

No, za razliku od prvog „poduhvata“ u utorak je bila još mamurna od sna i lijekova, i opet pokušala istim putem sići dolje. Potom pozvoniti nekom od susjeda kako bi joj otvorio ulazna vrata u zgradi na trgu Eugena Kumičića i spustiti se stubama u podrum.

Kaže kako je inače spretna u penjanju, ali je ovaj puta imala dugačku jaknu i čizme, što ju je sputavalo u naumu, za razliku od prvi puta kada je bilo ljeto i obula je tenisice.

- Već sam dodirnula nogama balkonsku ogradu na stanu ispod, ali sam se poskliznula i doslovce pala na tlo. Na sreću nisam teže ozlijeđena – kazala nam je sugovornica. Dodajući kako bi svakome preporučila da ne pokušava nešto slično, jer može završiti i težim ozljedama od njezinih.

U PU koprivničko – križevačkoj nam je potvrđeno da se radi o pokušaju izlaska iz stana preko balkona, te da je nesretna žena krivo procijenila svoje mogućnosti i visinu stana koji je na prvom katu. Autor je procijenio da se radi o visini od nekih 6 do 7 metara. Odmah je kolima Hitne prebačena u bolnicu koja je udaljena 200-tinjak metara od stana. 

Komentari (55)
  • Gospođa je sama rekla kako pije lijekove jer nemože spavati, i kao što je netko primjetio nespremaš podrum u mantilu. Osim toga odkad se podrum sprema u večernjim satima, kako piše u podnaslovu. Vjerojatno gospođa zna odlutati kad je pod ljekovima i onda ju je sin iz sigurnosti zaključao

    8. 2. 2017,   17:44
  • Nije popila red bull

    8. 2. 2017,   17:17
  • Zar imaju samo 1 kljuc od stana?I zasto je toliko "gorilo" da se bas tad mora pospremiti podrum?Ma mos mislit.

    8. 2. 2017,   17:45