Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krš i lom usred tunela Plasina: Jedan šleper naletio na drugi...

None Foto: Lika Online/Čitatelj 24sata 9

Zbog zapaljenja gume na jednom automobilu, u tunelu je bila zatvorena desna traka za sav promet. Šleper iza automobila je bio zaustavljen u tunelu kad je na njega naletio drugi šleper...

U tunelu Plasina na autocesti A1, u smjeru Splita, u četvrtak oko 4.25 sati, sudarilo se nekoliko vozila.

Kako je priopćila PU ličko senjska, 25-godišnjak iz Raštana, upravljajući šleperom zagrebačke registracijske oznake s prikolicom, iz za sada neutvrđenih razloga prednjom stranom šlepera udario u zadnju lijevu stranu zaustavljenog šlepera daruvarske registracijske oznake s prikolicom kojim je upravljao 31-godišnjak iz Zagreba. Šleper je bio zaustavljen u tunelu jer se zapalila guma na automobilu đakovačkih registracija, zbog čega je desna prometna traka bila zatvorena za sav promet, prenosi Lika online.

Lakše ozlijeđen vozač (25) iz Raštana

Srećom, u prometnoj nesreći koja je mogla završiti puno gore, samo je lakše ozlijeđen 25-godišnji vozač iz Raštana. Zbog očevida promet je na dijelu autoceste A1 od čvora Otočac do čvora Perušić bio zatvoren od 4.30 sati do 16 sati.

Udarac je bio jak: Dijelovi šlepera razbacani po tunelu

Prema fotografijama s mjesta nesreće jasno je da je udarac bio poprilično jak. Dijelovi kabine šlepera odletjeli su  desetak metara dalje.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

None Foto: Lika Online 9

 

Komentari (50)
  • Što bi ostalo od auta da je bio na mjestu prikolice koju je ovaj konj pokupio

    10. 11. 2017,   09:55
  • Ne primjetit da se nečemu naglo približavaš dobro je i prošlo

    10. 11. 2017,   09:41
  • Taj mobitel je vrag !!

    10. 11. 2017,   09:40