Obavijesti

Promo sadržaj

Krstarenje s Costom – probudite se u novim lukama

Krstarenje s Costom – probudite se u novim lukama
8

Odaberite jedno od 1000 Costinih polazaka koji vas očekuju u Atlasovoj ponudi sve do siječnja 2019., od krstarenja Mediteranom, pa sve do krstarenja oko svijeta

Odlična kombinacija odmora uz uživanje u brojnim sadržajima krstaša i uzbudljivog buđenja u novim lukama, čine krstarenja privlačnim odabirom svih dobnih skupina. Dodatna prednost za obitelji je i činjenica da dvoje djece do 18 godina u pratnji dvije odrasle osobe krstari besplatno, odnosno, plaćaju samo lučke pristojbe.

Odaberite jedno od 1000 Costinih polazaka, koji vas očekuju u Atlasovoj ponudi sve do siječnja 2019., od krstarenja Mediteranom, pa sve do krstarenja oko svijeta, a za kupnju aranžmana do 15. ožujka, ostvarujete i posebne pogodnosti.

Ako su krstarenja odmor u vašem stilu, na raspolaganju vam je primjerice aranžman „Španjolske prijestolnice“ brodom Costa Pacifica, koji će vas provesti obalom Italije, Francuske i Španjolske. Ukrcajte se na  jedinstven i inovativan kruzer atraktivnog dizajna, koji nudi bogat sadržaj, program animacije i razne atrakcije, a u terminu od 12. do 19. studenog očekuje vas i nezaboravan party, posebno kreiran za Atlasove goste.

Osim odmora i odlične zabave očekuju vas i putopisne poslastice s prvom stanicom u Savoni, gradiću na sjeverozapadu Italije. Saznajte zašto ju je Christopher Columbo toliko često spominjao u svojim pismima, razgledajte centar grada i kušajte vrhunsku pizzu na Piazza Mameli. Svakako svratite do pješčanih plaža okruženim kristalno čistim morem od kojih je plaža Malpasso, po mišljenju mještana, uvjerljivo najljepša.

Upoznajte Marseille, dinamičan grad raznih kulturnih događanja, smješten u zaljevu s mnogo prelijepih uvala. Oduševit će i vas brojni otoci smješteni oko luke od kojih je najpoznatiji otok Chateau d'If, na kojem je bio zatočen grof Monte Christo. Sa svojim mnogobrojnim kazalištima, muzejima i koncertnim dvoranama, operom, nacionalnim baletnim ansamblom i filmskim studijem, Marseille se s punim pravom uvrstio među najveća umjetnička središta Europe. Prije odlaska, obavezno kušajte bouillabaisse, poznati sredozemni riblji specijalitet. Iako se nalazi na jelovniku svakog lučkog mjesta francuske obale, marsejski ima reputaciju čuvenu diljem svijeta.

Put će vas odvesti i do Gaudijevog grada, poznatijeg kao Barcelona. Djela Antoni Gaudija, genijalnog arhitekta koji je živio i stvarao krajem 19. te početkom 20.stoljeća, malo koga mogu ostaviti ravnodušnim. No ono što ne smijete propustiti u ovom veličanstvenom gradu svakako su Magične fontane - spektakl glazbe, vode i svjetla te najpopularnija turistička atrakcija u Barceloni. Civitavecchia, kao šećer na kraju ovog krstarenja, mjesto je odakle „svi putovi vode u Rim!“ Ova božanstvena luka na obali Tirenskog mora ujedno je i grad znamenitosti, u kojem vas atrakcije očekuju na svakom koraku. Iako ima preko 280 fontana, u Rimu novčić bacite baš u Fontanu di Trevi. Sjeverno od omiljene rimske shopping ulice, Via del Corso, nalazi se Piazza del Popolo, jedan od najvećih i najpoznatijih gradskih trgova gdje se možete udobno smjestiti u neki od šarmantnih kafića i uživati u pravom talijanskom cappuccinu.

Zaplovite i vi svojim snovima, na krstarenju brodom Costa Pacifica, po cijeni već od 2.390 kuna po osobi, uz obaveznu doplatu za lučke pristojbe. Više informacija o programu potražite na linku ili pozivom na besplatan info. telefon 0800 87 70.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.