Obavijesti

News

Komentari 423

Krvava noć u Vinkovcima: Ubio mladića zbog pizze i pobjegao?

Krvava noć u Vinkovcima: Ubio mladića zbog pizze i pobjegao?
3

Noćni izlazak trojice mladića iz mjesta Otok u obližnje Vinkovce u noći na petak završio je kobno. Jedan od njih, Tomislav Šer (24), ubijen je iz vatrenog oružja

VIDEO

Sve se odigralo u ugostiteljskom objektu Hotel Kunjevci, koji se nalazi na izlazu iz Vinkovaca prema Županji i koji je zbog 24-satnog radnog vremena često mjesto okupljanja u noćnim provodima. Tako su se tamo našla i tri mladića iz Otoka, koji su u Kunjevce došli nešto prije ponoći u četvrtak.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:06

Prema navodima djelatnika hotela, mladići su bili glasni, bahati i pod utjecajem alkohola već kad su došli. Naručili su pizzu, a kad im je konobarica donijela jelo počeli su je vrijeđati, gađati je komadima pizze, a zatim su je i nekoliko puta udarili.

Priskočila su joj u pomoć i dvojica kolega koji su te noći radili, no mladići su i prema njima bili agresivni. Hranom su gađali i ostale goste u restoranu unatoč upozorenjima da se smire i prestanu s time. Netko je od njih pozvao gazdu hotela da dođe i on je, nakon nekog vremena, i došao iz Vinkovaca.

Bilo je oko pola jedan kad je vlasnik Hotela Kunjevci, Nir Gik (63), Vinkovčanima poznat i kao Rajko Kuprešaković, koji je prije nekoliko godina promijenio ime, ušao u lokal i pošao do stola za kojim su sjedili mladići. Došlo je do svađe među njima, tijekom koje je Gik izvadio pištolj. Nakon toga je ispaljen metak u Šera. Iako je odmah pozvana policija, Nir Gik nije ju čekao nego je odmah nakon ispaljenog hica sjeo u svoj automobil i otišao.

Policija je tijekom dana tragala za njim i do zaključenja ovog izdanja još se nije znalo gdje je. Za Girom je raspisana tjeralica. Nagađa se kako je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu jer je odande podrijetlom. Inače se radi o uglednom vinkovačkom ugostitelju i vlasniku nekoliko objekata u gradu. Vinkovačka policija još istražuje sve detalje i okolnosti ovog ubojstva.

Pucnjava u restoranu pokraj Vinkovaca: Ubili mladića (24)
Pucnjava u restoranu pokraj Vinkovaca: Ubili mladića (24)

Osim Gika, koji je u bijegu, policija je privela i ispitala sve koji su sudjelovali u sukobu prije ubojstva. Mladić Tomislav Šer navodno je nedavno došao iz Njemačke, gdje je jedno vrijeme radio. Radi se o momku koji je povremeno znao upasti u probleme, pa je, kako navode njegovi poznanici, zbog njih bio i u zatvoru. Hotel Kunjevci bio je zatvoren za goste tek onoliko koliko je trajao policijski očevid. Već ujutro u njemu se mogla popiti uobičajena jutarnja kava jer u prostoru nije bilo nikakvih tragova zločina. Nitko od osoblja nije bio osobito raspoložen za razgovor o događaju od protekle noći. Vlasnika hotela, dakako, nitko nije vidio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 423
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava