Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krvava Noć vještica: Curicu (7) upucali dok je 'žicala' slatkiše

None Foto: Profimedia

Metak ju je pogodio u gornji dio prsa, a Hitna pomoć je na mjesto događaja došla u rekordnom roku. U životnoj opasnosti je prevezena čikašku bolnicu Stroger

Djevojčica (7) iz Chicaga koja je išla od vrata do vrata u potrazi za slatkišima za Noć vještica u kostimu bumbara teže je ozlijeđena nakon što ju je pogodio zalutali metak, javlja The New York Times.

Metak ju je pogodio u gornji dio prsa, a Hitna pomoć je na mjesto događaja došla u rekordnom roku. U životnoj opasnosti je prevezena čikašku bolnicu Stroger.

Pucnjava se dogodila u kasno poslijepodne na Noć vještica dok je djevojčica šetala sa svojom obitelj i ostalim maskiranim ljudima u četvrti Little Village.

Glasnogovornik čikaške policije Anthony Guglielmi kazao je da vjeruje da je djevojčica nedužna žrtva. Policija istražuje slučaj, ali zasad nemaju puno detalja.

- Čuli smo pucnjavu, točnije četiri pucnja i izašli smo van - kazala je LAli Lara koja radi u obližnjoj prodavaonici automobila.

- Otac djevojčice je vrištao - Moja kćer je upucana - dodala je svjedokinja.

Najmanje su tri muškarca jurila starijeg muškarca (31) niz ulicu, kada je jedan od njih ispalio metak u smjeru muškarca. Metak je slučajno zalutao curici.

Policija trenutno provodi kriminalističko istraživanje, a više će detalja biti poznato kasnije.

Komentari (6)
  • Stariji muškarac (31)?? Ostarila sam jbt, meni su 33 😳

    1. 11. 2019,   11:53
  • Politika koja tako njeguje i brani zakon o slobodnoj prodaji oružja svojim građanima kriva je za svaku ovakvu smrt nedužnih. Profit i profit je samo interes moćnika, nažalost, život više nema nikakvu cijenu! Jadna nam djeca koju donosimo na svijet.

    2. 11. 2019,   12:02
  • Klasika za bolesne Amerikance....samo eto jadno nedužno dijete 😣😥

    1. 11. 2019,   11:15