Obavijesti

News

Komentari 81

'Krvava Nuša' na sudu: Hladno je hodala s naočalama na licu...

'Krvava Nuša' na sudu: Hladno je hodala s naočalama na licu...
1

Podsjetimo, Nušu Bunić tereti se da je u noći na 15. lipnja prošle godine na livadi u predjelu "Pri Beli Kipi" pokraj rijeke Drave nožem ubola Nikolu Tureka (30) u vrat  s ciljem da ga usmrti

VIDEO

Na Županijskom sudu u Varaždinu u petak je nastavljeno suđenje Nuši Bunić (21) koja je u pratnji pravosudnih policajaca tijekom jutra dovedena na sud. 

Podsjetimo, Nušu Bunić tereti se da je u noći na 15. lipnja prošle godine na livadi u predjelu "Pri Beli Kipi" pokraj rijeke Drave nožem ubola Nikolu Tureka (30) u vrat  s ciljem da ga usmrti. Prerezala mu je lijevu karotidnu arteriju i potom pobjegla, dok se on obilno krvareći, pokušao autom odvesti do Hitne pomoći.

Međutim, stigao je do Kumičićeve ulice i sjeo pokraj auta gdje ga je pronašao slučajni prolaznik. Prije toga je smogao snage i nazvao Centar 112 te uspio reći: "Moje ime je Nikola Turek, vozim se iz Drave prema Hitnoj, cura me pičila u vratnu venu."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njega je Hitna pomoć odvezla u kritičnom stanju, ali je zbog težine ozljeda ubrzo preminuo. 

Oni su prekinuli više od godinu dana prije ubojstva, a Nuša ga je nakon prekida često uznemiravala jer se s time nije mogla pomiriti. Njezini bivši dečki također su imali nakon prekida problema s njom, a jedan od njih ju je opisao kao "tempiranu bombu".

Policija je na livadi pronašla nož, a DNK vještačenjem je utvrđeno da tragovi krvi s oštrice noža pripadaju Nikoli. Prema tragovima i iskazima svjedoka, Nuša je nakon što je izbola Nikolu otišla u prostorije poduzeća Aquatehnika , odjevena samo u gaćice i čarape. Jedan je svjedok ispričao da je Nuša imala krvave ruke te da je bilo krvi i na ostatku njezina tijela. Rekla mu je da su ona i njezin bivši dečko bili u autu kod Drave.

Svukla se i otišla do najbliže osobe kojoj je rekla da je bila napadnuta. Izrazila je želju da se opere. Iako je nesumnjivo bila svjesna da je ubola oštećenika i da je počeo obilno krvariti, okrivljenica to uopće nije spomenula ni zatražila da se pozove Hitna  radi pružanja pomoći ozlijeđenom, već je samo zatražila da se pozove njezin otac.

S prijateljicom je godinu dana ranije razgovarala  kako bi svog bivšeg dečka, prije Nikole, "odvela na Dravu, zavezala ga u kućicu, tamo bi ga ispikala, mučila i iživljavala se, a poslije bi rekla da ju je on pokušao silovati, nakon svega ona bi se napravila mutava i to bi tako prošlo".

Vidljivo je da je Nuša  u prosincu 2016. godine opisala zapravo sve ono što je učinila Nikoli. Nuša se brani šutnjom, a sa suđenja je isključena javnost. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag