Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Krvava Nuša' na sudu: Hladno je hodala s naočalama na licu...

None Foto: Danica Plantak/24sata

Podsjetimo, Nušu Bunić tereti se da je u noći na 15. lipnja prošle godine na livadi u predjelu "Pri Beli Kipi" pokraj rijeke Drave nožem ubola Nikolu Tureka (30) u vrat  s ciljem da ga usmrti

Na Županijskom sudu u Varaždinu u petak je nastavljeno suđenje Nuši Bunić (21) koja je u pratnji pravosudnih policajaca tijekom jutra dovedena na sud. 

Foto: Danica Plantak/24sata

Podsjetimo, Nušu Bunić tereti se da je u noći na 15. lipnja prošle godine na livadi u predjelu "Pri Beli Kipi" pokraj rijeke Drave nožem ubola Nikolu Tureka (30) u vrat  s ciljem da ga usmrti. Prerezala mu je lijevu karotidnu arteriju i potom pobjegla, dok se on obilno krvareći, pokušao autom odvesti do Hitne pomoći.

Međutim, stigao je do Kumičićeve ulice i sjeo pokraj auta gdje ga je pronašao slučajni prolaznik. Prije toga je smogao snage i nazvao Centar 112 te uspio reći: "Moje ime je Nikola Turek, vozim se iz Drave prema Hitnoj, cura me pičila u vratnu venu."

Foto: Ivan Agnezović/Privatni album

Njega je Hitna pomoć odvezla u kritičnom stanju, ali je zbog težine ozljeda ubrzo preminuo. 

Oni su prekinuli više od godinu dana prije ubojstva, a Nuša ga je nakon prekida često uznemiravala jer se s time nije mogla pomiriti. Njezini bivši dečki također su imali nakon prekida problema s njom, a jedan od njih ju je opisao kao "tempiranu bombu".

Policija je na livadi pronašla nož, a DNK vještačenjem je utvrđeno da tragovi krvi s oštrice noža pripadaju Nikoli. Prema tragovima i iskazima svjedoka, Nuša je nakon što je izbola Nikolu otišla u prostorije poduzeća Aquatehnika , odjevena samo u gaćice i čarape. Jedan je svjedok ispričao da je Nuša imala krvave ruke te da je bilo krvi i na ostatku njezina tijela. Rekla mu je da su ona i njezin bivši dečko bili u autu kod Drave.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Svukla se i otišla do najbliže osobe kojoj je rekla da je bila napadnuta. Izrazila je želju da se opere. Iako je nesumnjivo bila svjesna da je ubola oštećenika i da je počeo obilno krvariti, okrivljenica to uopće nije spomenula ni zatražila da se pozove Hitna  radi pružanja pomoći ozlijeđenom, već je samo zatražila da se pozove njezin otac.

S prijateljicom je godinu dana ranije razgovarala  kako bi svog bivšeg dečka, prije Nikole, "odvela na Dravu, zavezala ga u kućicu, tamo bi ga ispikala, mučila i iživljavala se, a poslije bi rekla da ju je on pokušao silovati, nakon svega ona bi se napravila mutava i to bi tako prošlo".

Vidljivo je da je Nuša  u prosincu 2016. godine opisala zapravo sve ono što je učinila Nikoli. Nuša se brani šutnjom, a sa suđenja je isključena javnost. 

Komentari (81)
  • Hladno je hodala? Kakvo je to "hladno" hodanje?

    14. 9. 2018,   17:21
  • Dozivotna kazna. Monstrumica

    14. 9. 2018,   15:30
  • Zlo od cure

    14. 9. 2018,   15:35