Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krvavi Božić u Austriji: Srbin izbo ženu, Indijac svoju utopio

Roy je ženu izudarao i utopio u kadi u stanu u Beču. Srbin (47) je u nedjelju u austrijskoj pokrajini Tirol napao bivšu partnericu (48)

Roy V. (52), Austrijanac porijeklom iz Indije, ubio je godinu dana mlađu suprugu u noći uoči Badnjaka, piše OE24. Uoči blagdana koje je indijsko-katolički par trebao slaviti u Beču sa svoje troje djece došlo je do tragedije.

Roy je ženu izudarao i utopio u kadi. Nakon toga joj je škarama napravio rane na zapešću. Nazvao je pomoć i rekao da je njegova supruga počinila samoubojstvo.

Stigla je i policija koja je primijetila da žena ima hematom na glavi. Suprug je nakon toga priznao da je ubio suprugu koja je radila kao medicinska sestra. Motov ubojstva su stalne svađe kao i ljubomora. 

Poslije svađe izbo ženu nožem

Srbin (47) je u nedjelju u austrijskoj pokrajini Tirol napao bivšu partnericu (48). Izbo ju je nožem ispred kuće i pokušao zadaviti. Prije napada bivši par se posvađao. 

Žena se uspjela otrgnuti iz ruku napadača i pobjegla je u kuću te se zaključala u zahod. Uskoro je stigla policija. Ranjenu ženu su odvezli u bolnicu u Innsbruck. I Srbin je ozlijeđen. Na tijelu je imao više posjekotina i ubodnih rana te je također završio u bolnici.

Komentari (29)
  • Sretan Božić !

    27. 12. 2018,   23:51
  • A o pucnjavi u crkvi u Beču ne pišete?!

    28. 12. 2018,   08:05
  • Di su visti o operacijama “religije mira“ diljem EU? Imate stiva koliko hocete.... koga stitite?

    27. 12. 2018,   22:52