Obavijesti

News

Komentari 9

Krvavi doček u Londonu: Htjeli upasti na party pa ubili čuvara

Krvavi doček u Londonu: Htjeli upasti na party pa ubili čuvara
1

Osim tridesettrogodišnjeg čuvara koji je preminuo, u sukobu su ozlijeđena je još dvoje, muškarac i žena koji su priskočili u pomoć napadnutom i teško ozlijeđenom kolegi

VIDEO

Čuvara na ulazu na privatni doček Nove godine u Londonu na smrt su izbola četvorica muškaraca koji su nepozvani pokušali upasti na zabavu.

Preminuli muškarac Tudor Simionov (33) bio je jedan od četveročlanog tima osiguranja. U timu je bila i jedna žena, a zadatak im je bio čuvati ulaz na ekskluzivnu zabavu u 12,5 milijuna funti vrijednoj zgradi u Mayfairu. Identitet organizatora luksuzne zabave nije poznat, no britanski mediji pišu da tjedni najam stana u kojem je bio doček iznosi oko pet tisuća funti, odnosno više od 40.000 kuna. 

Došao u London u potrazi za boljim životom

Inače fitness trener i sportaš, Simionov je bio porijeklom iz Rumunjske, a u London je stigao sa svojom djevojkom Madalina Anghel u potrazi za boljim životom. Planirali su se ubrzo vjenčati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Još uvijek ne mogu o njemu govoriti u prošlom vremenu. On je moj budući suprug i došli smo iz Rumunjske u London u potrazi za boljim životom. Ne mogu riječima objasniti bol koju osjećam - kazala je Madalina za Evening Standard.

Kolege iz njegove zaštitarske tvrtke odale su mu počast kao heroju koji je poginuo na zadatku i obranio svoje kolege

Policija i dalje traži svjedoke

- Osim čuvara koji je preminuo, u sukobu su ozlijeđena je još dvoje, muškarac i žena koji su priskočili u pomoć napadnutom kolegi. Šokantni incident dogodio se nekoliko sati nakon ponoći, u području na kojem je još bilo mnogo ljudi, neki su slavili a neki su polako odlazili svojim kućama sa zabava ili organiziranih dočeka - objasnio je inspektor Andy Partridge za britanski The Sun

- Već smo razgovarali s mnogim očevicima, no moramo pronaći još dosta svjedoka, od kojih su neki vjerojatno snimili incident svojim mobilnim telefonima - dodao je inspektor. 

Na mjesto zločina ubrzo su stigli policajci i hitna pomoć, no počinitelji su već pobjegli. Tudoru Simionovu kojem si napadači nanijeli najteže ozlijede smrt je proglašena u 4.00 ujutro. Drugo dvoje ozlijeđenih, 37-godišnji muškarac i 29-godišnja žena, prebačeni su u bolnicu, no život im nije u opasnosti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora