Obavijesti

News

Komentari 34

Krvavi pir ubojice iz Beograda: Ubio troje i bacio ih u septičku

Krvavi pir ubojice iz Beograda: Ubio troje i bacio ih u septičku
1

Tijela Š.N. (42), njegove majke D.Š. i tetke P.M. izvučena su iz vode: - U lošem su stanju, a na njima se vide tragovi nasilne smrti, kaže izvor blizak istrazi

VIDEO

Sinoć, nešto prije ponoći, policija je iz septičke jame pored trgovačkog centra u Novom Beogradu izvukla tri tijela. Za trostruko ubojstvo osumnjičen je Dragoslav Jovanović (25) koji je prošli tjedan, pred očima 11-mjesečnog sina, pucao u svoju suprugu i teško je ozlijedio, a nakon toga se ubio, javlja Blic.

Tijela Š.N. (42), njegove majke D.Š. (75) i tetke P.M. (80) izvučena su iz vode.  Oko vrata D.Š. bilo je omotano uže na drugom kraju vezano za betonski blok.

- U lošem su stanju, a na njima se vide tragovi nasilne smrti. Obdukcija će pokazati kad su i na koji način ubijeni, kaže izvor iz istrage.

Radnica autopraonice vidjela krv u autu

Za razotkrivanje ovog monstruoznog ubojstva ključna je bila djelatnica autopraonice koja je u Dragoslavovom automobilu vidjela lokve krvi. On joj je tada zaprijetio da "drži jezik za zubima". 

Prije otkrića tijela, pronađen je mobitel ubijenog Š.N. koji je bio Jovanovićev poslovni suradnik. 

Prema informacijama Blica, policiju je o onome što zna o sinovom krvavom pohodu prvo obavijestio Dragoslavov otac Ljubomir, a zatim je ono što je vidjela ispričala i žena iz praonice. 

Neslužbeno, kao motiv trostrukog ubojstva spominju se međusobni neraščišćeni računi.

Dragoslav je, podsjetimo, preminuo 13. lipnja ujutro i to od ozljeda koje je zadobio nakon što je pucao u sebe nakon što je pokušao ubiti suprugu.

Sumnjiči ga se da je večer prije ispalio više hitaca u ženu u parku na Novom Beogradu. Supružnici su bili u procesu razvoda, a u ponedjeljak navečer su se sastali kako bi prošetali dijete. Ubrzo je došlo do nesuglasica, koje su prerasle u žučnu raspravu. Dragoslav je potom posegnuo za pištoljem i pucao u ženu, a zatim je pobjegao.

Policajac, koji se tamo zatekao odmah je krenuo za njim. Kad je vidio da će ga policajac sustići, Dragoslav je izvadio pištolj i pucao sebi u glavu.

Ubio Antu Zovka i bacio ga u septičku u Makarskoj

Ubojice su tijela svojih žrtava bacale i u Hrvatskoj. Jedan od poznatijih slučajeva u posljednje vrijeme je onaj iz 2017. godine.  Ante Zovko, tada 46-godišnji trgovac automobilima, nestao je 26. svibnja 2017., a policija ga je pronašla poslije 40 dana potrage.

Ubijen je u garaži poslovnog partnera Rudolfa Ožića Bašića, a potom bačen u obližnju septičku jamu. Dok je trajala potraga, policija je pregledala septičku jamu ispred Ožićeve kuće, međutim beživotno tijelo Ante Zovka nisu pronašli. To se dogodilo nekoliko dana nakon njegovog nestanka, stoga tijelo tada nije isplivao na površinu. 

Ubili majku kod Velike Gorice

U kući u Peršinovcu kod Velike Gorice tri dana uoči Božića 1998. godine, 16-godišnjakinja je s dvije godine mlađim bratom, ubila majku Michelle Ivašković. Ubojstvo su skrivali 20 dana, a tijelo majke bacili su u septičku jamu. Djeca su kasnije tvrdila da ih je majka zlostavljala. Tijelo je, nakon što  mu je vidovnjakinja sugerirala da ga traži oko kuče pronašao očuh tinejdžerice koji je otvorio septičku jamu i tamo ugledao glavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je