Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krvavi sukob u kafiću u Slatini: Nožem je napao šestero ljudi

None Foto: Boris Gajdukov/24sata

Do sukoba je došlo tijekom noći sa subote na nedjelju. Prema neslužbenim informacijama, jedan čovjek je teže ranjen i nalazi se u virovitičkoj bolnici. Među ozlijeđenima ima i maloljetnika

U noći sa subote na nedjelju u jednom kafiću u Slatini šestero ljudi je izbodeno nožem. Prema neslužbenim informacijama, jedan čovjek je teže ozlijeđen i nalazi se u virovitičkoj bolnici. Doznajemo da među ozlijeđenima ima i maloljetnika.

Policijska uprava virovitičko – podravska potvrdila je u nedjelju da su uhitili maloljetnika kojeg sumnjiče da je napao i ozlijedio šestero mlađih ljudi.

- Provedenim obavijesnim razgovorima, utvrđeno je da je u prostoru ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između maloljetnika i nekoliko mlađih osoba pri čemu je maloljetnik uporabom oštrog predmeta nanio lake ozlijede petorici mlađih muškaraca, dok je jedan maloljetnik zadobio tešku tjelesnu ozljedu - izvijestila je virovitička policija.

Svim ozlijeđenim osobama u Općoj bolnici Virovitica pružena je liječnička pomoć, a teže ozlijeđeni maloljetnik je zadržan na liječenju.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova je pak priopćeno da je privedeni osumnjičenik 17-godišnjak.

U svom priopćenju MUP također navodi da je za njim bila provedena intenzivna potraga u koju su bili uključeni svi raspoloživi kapaciteti.

Komentari (81)
  •   ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

    24. 9. 2017,   11:50
  • uopče nema veze ko je potegao nož.. janjevci, bosanci, srbi, pakistanci ili hrvati.. da je kazna prava.. cca 20 godina robije za pokušaj ubojstva.. nikome više ne bi palo na pamet.. al ne.. kazna će biti..dovođenje u opasnost općepasnom radnjom.. cca 2 godine za 8 mjeseci je vani ako i toliko..

    24. 9. 2017,   12:31
  •   ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

    24. 9. 2017,   12:32