Obavijesti

News

Komentari 176

Krvavi vikend u Slatini: 'Dosta je, mjesto trešti od narodnjaka'

Krvavi vikend u Slatini: 'Dosta je, mjesto trešti od narodnjaka'
1

Nakon krvavog napada policiji otprije poznatog maloljetnika u slatinskom noćnom klubu građani su izašli na mirni prosvjed. Dosta im je netrpeljivosti, žale se i na klubove koji dugo rade i puštaju narodnjake...

VIDEO

Nakon što je uhićen 17-godišnji Slatinjanin, kojeg se tereti za pokušaj ubojstva, u ponedjeljak će biti ispitan u bjelovarskom Županijskom državnom odvjetništvu. Podsjetimo, on je u nedjelju oko 1,30 sati u noćnom klubu Gambino teško ozlijedio D.P. (17) iz Čeralija, a još pet mladića je prošlo s lakšim ozljedama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

POGLEDAJTE LIVE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slatina još prepričava krvavi vikend u kafiću Gambino Reporter: Danijela Mikola

Posted by 24sata on Monday, September 25, 2017

U kafić je ušao s dva noža i počeo njima mahati po brojnim gostima. Četvorica od ozljeđenih mladića su punoljetni, a dvojica maloljetni. Događaj je izazvao lavinu nezadovoljstva. Mještani kažu da je mladić napravio čitav niz prekršaja koji su poznati policiji, međutim da nikada nije dobio strožu sudsku sankciju.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:28

Išao je u školu do 2016. kada je dobio isključenje, štoviše imao je sudsku zabranu prilaska školi. U Čeralijama su se u nedjelju okupili roditelji i mještani jer iz Čeralija dolazi većina napadnutih mladića. Radi se uglavnom o doseljenicima s Kosova, hrvatskim građanima koju su u Čeraliju došli 1992. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija i dalje istražuje maloljetnika koji je izbo nožem šest mladića u Slatini Više na http://bit.ly/2yBmSwq Reporterka: Danijela Mikola

Posted by 24sata on 25. rujna 2017

Nakon davanja iskaza u odvjetništvu, napadač bi trebao biti izveden pred istražnu sutkinju Županijskog suda u Bjelovaru. I to vjerojatno s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora, neslužbeno smo doznali. 

noz

Doznajemo da je mladić ljetos na kraju školske godine bacio suzavac u učionicu Industrijske škole, zbog navodnog nesporazuma s nekim mladićima među kojima se nalaze i djeca doseljenika s Kosova. Ovo je izgleda nastavak netrpeljivosti koja se širi, kako su nam kazali ogorčeni roditelji i prijatelji napadnutih dječaka u klubu Gambino. 

Oni su se, kao što smo izvijestili u nedjelju prijepodne, nakon uhićenja osumnjičenog okupili u mirnom prosvjedu pred policijom u Slatini, tvrdeći da za 'nesnošljivu situaciju' ima krivice i u radu policije i ostalih službi. 

Sugovornici su nam rekli da su se tom mladiću, koji je na čelu grupe koja ima sukobe s mladićima iz Čeralija i Voćina, toleriraju ispadi. Nakon razgovora u policiji prosvjednici, njih 50-tak su se u nedjelju u popodnevnim satima razišli. 

No, postoji i druga strana priče koju zagovaraju starosjedioci Slatine tvrdeći, da krivnja nije jednostrana, već da se tu radi o podijeljenoj odgovornosti, pri čemu upiru prstom u gradske vlasti koje toleriraju rad noćnih klubova do ranih jutarnjih sati. Cijela Slatina, navode mještani trešti od 'narodnjaka' koji uznemiruju san i normalan život u tom gradiću.

Iz PU virovitičko-podravske je stiglo i kratko priopćenje da je policija svoj dio posla odradila korektno, te da će poduzeti potrebne mjere iz svoje nadležnosti u cilju zadržavanja stanja sigurnosti na području Slatine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag