Obavijesti

News

Komentari 21

Krvoločne i opasne pirane lovi sirovim mesom i golim rukama

Krvoločne i opasne pirane lovi sirovim mesom i golim rukama
4

Brazil: Čim spusti mamac u vodu, pirane se nemilosrdno bacaju na njega, a ona tada rukom lagano diže mamac i otresa ulov u kantu, i odmah ponavlja 'postupak

VIDEO

Nema ni ribički štap ni mrežu, ali ova hrabra mlada djevojka pokazuje kako se love opasne pirane mesožderke na 'lagani' način . Neimenovana djevojka iz Brazila snimljena je kako, balansirajući na iznimno uskoj dasci, lovi krvoločne ribe s komadom sirovog mesa u ruci.

Čim spusti mamac u vodu, pirane se nemilosrdno bacaju na njega, a ona tada rukom lagano diže mamac i otresa ulov u kantu, i odmah ponavlja 'postupak'. Ovim nevjerojatnim, ali i visoko rizičnim načinom ribolova djevojka uspjeva u samo nekoliko minuta napuniti kantu piranama.

VIDEO

I tako, dok ona vrijedno 'peca', u pozadini se mogu čuti ohrabrujući glasovi 'navijača'.

Inače, svjetski poznata krovožedna pirana je čest je obrok mještanima Pantanala , tropskoj regiji Brazila. Nakon što piranu očiste, najčešće je koriste za juhu, iako je znaju i peći na roštilju ili tavi, piše Daily Mail .

Video je u kratkom vremenu postao viralan, te ga u par dana pregledan više od 100.000 puta , a mnogi su komentirali nevjerojatnu hrabrost ove mlade Brazilke. Naime, pirane su poznate kao plivajući 'krvoloci' koji ljude mogu ubiti, ali i nanijeti iznimno opasne rane, a posebice što se tiče prstiju. No, čini se da ova djevojka, za sada, s tim nema problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.