Obavijesti

News

Komentari 78

Krvoločni čopor uletio u kuću u Istri: Pas Puffy branio ukućane

Krvoločni čopor uletio u kuću u Istri: Pas Puffy branio ukućane
5

Psa su nakon stabilizacije odmah morali operirati, a nakon toga uslijedili su tjedni intenzivne skrbi. Bilo je tu svega, raznih infuzija, infekcija i slično, no uspjeli smo ga spasiti na radost njene vlasnice, priča veterinar

VIDEO

Nevjerojatan sukob pasa dogodio se 31. listopada u mjestu Paz nedaleko Cerovlja u Istri, kada je neidentificirani čopor ušao u kuću švicarske državljanke, a koja u tom malenom selu kupila imanje za odmor. Žena je u kući bila sama sa svoja četiri mješanca, tri manja slična pekinezerima i jednim čupavim, no većeg rasta. A onda je nastao pakao.

Sve se odigralo u tren oka. Psi žedni krvi odmah su napali one manje, a njih je pak na svoju štetu, obranio 13-godišnji mješanac Puffy. Iako star, herojski se bacio u obranu svojih četveronožnih prijatelja, manji se razbježali i posakrivali, a njega čopor doslovno rastrgao dok je vlasnica nemoćno vrištala. Ljubimca je odnjela u veterinarsku ambulantu za male životinje Benčić u Pazin, a oni pak ostali skroz šokirani.

- Strašno, pas je bio u polusvjesnome stanju, praktički mrtav, sa brojnim otvorenim ugriznim ranama iz kojih se cjedila krv od glave do repa. Doslovno nije bilo dijela gdje jadnika nisu izgrizli - kažu nam veterinari, braća Ivan i Igor Benčić, a tada je uz njih bio i otac Žarko također veterinar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Psa su nakon stabilizacije odmah morali operirati, a nakon toga uslijedili su tjedni intenzivne skrbi. Bilo je tu svega, raznih infuzija, infekcija i slično, no uspjeli smo ga spasiti na radost njene vlasnice, ispričali su braća veterinari, nadodavši da u svojoj dugogodišnjoj praksi takav slučaj nisu imali.

Vlasnica psećeg borca u pravom smislu te riječi, nakon što ga poslje dvadesetak dana preuzela, nije željela medijski se previše eksponirati, no zato je cijeli slučaj prijavila policiji, a nama ustupila neke fotografije.

Od glasnogovornice PU istarske Suzane Sokač doznajemo kako su zaprimili prijavu 49-godišnje švicarske državljanke o držanju životinja bez nadzora. Također kako je policija utvrdila kako je 31. listopada u prijepodnevnim satima, u naselju Paz na području Cerovlja, nekoliko pasa srušilo staklenu stjenku i ušlo u kuću 49-godišnjakinje, gdje su napali i izgrizli njenog psa mješanca.

Policija je 41-godišnjem vlasniku tih pasa, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, naplatila novčanu kaznu, pisalo je u priopćenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag