Obavijesti

Promo sadržaj

Kuda za produženi vikend? Odlično rješenje je LIKEND!

Kuda za produženi vikend? Odlično rješenje je LIKEND!
6

LIKE za produženi vikend koji je pred nama! Kalendar nam govori da su četvrtak (20.06.2019.), subota (22.06.2019.) i utorak (25.06.2019.) propisani neradni dani u Hrvatskoj

Sigurni smo da će mnogi uspjeti spojiti ove dane u jedan veliki neradni vikend, idealan za početak ljeta, kod nas u Lici, a uskoro se nadamo i puno šire, simpatično prozvani LIKEND! 

Želite li iskusiti najduži zipline u Europi i juriti njime brzinom od 120 km/h, na visini od 80 metara, svakako morate posjetiti Liku, točnije zipline 'Pazi Medo' koji se smjestio u Općini Vrhovine koja se nalazi u neposrednoj blizini Nacionalnog parka 'Plitvička jezera'! 

Želite li uživati u prekrasnoj prirodi uz nezaboravni užitak koji donosi 'zipline' - dođite na LIKEND! 

Pozivamo vas da dođete na LIKEND, višednevni događaj koji Vam osim adrenalinske avanture koju pruža sam zipline, nudi i mogućnost sportskog penjanja, bicikliranja, gađanja lukom i strijelom, uz neizostavno uživanje u samim prirodnim ljepotama Velebita koje okružuju SRC Bijeli Vrh gdje se naš adrenalinsko-zabavni park i nalazi! 

LIKEND donosi i odličnu mjuzu, koju će uigrani DJ V.E.K.Y. selekcionirati s kombinacijama prirodnih zvukova i time svakodnevno stvarati idealnu zvučnu podlogu uz koju ćemo se svi zajedno odlično zabaviti, a vjerujemo i zaplesati. LIKEND omogućuje vrhunsku glazbu punih šest dana! 
 

 LIKEND je sadržajan produženi vikend u prirodi! Adrenalin, lijepo vrijeme, prirodne ljepote, zabava, odlična mjuza, smijeh i ples samo su dio ovog događaja. Pridodajte tome sportske aktivnosti, ali i chillanje, odnosno obično izležavanje, ispijanje kave ili osvježenje uz hladno pivo te guštanje uz odličnu gastro ponudu koju će obogatiti domaće ličke delicije uz neizostavna jela inspirirana grillom iz cijele Hrvatske dobit ćete idealno rješenje za odlično proveden produženi vikend koji je pred nama!

Bilo da Vam je LIKEND usputna stanica prema nekom drugom odredištu ili ste baš tih dana poželjeli razgledati ljepote Nacionalnog parka 'Plitvička jezera', odnosno dolazite na višednevni odmor u predivnu Liku i našu Općinu Vrhovine -  'Pazi Medo Crew' vas spremno očekuje!

Ulaz na LIKEND je besplatan, a svoj termin za adrenalinska uzbuđenja koja donosi 'zipline' rezervirajte na vrijeme! 
Iskoristi priliku i rezerviraj paket "Avantura iz jezera" za 450 kn i provedi nezaboravan dan u srcu Like!  

Preporuka za smještaj je svakako 'Plitvice Camping Resort – Big Bear'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.