Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kuda za produženi vikend? Odlično rješenje je LIKEND!

None Foto: Mainstream Support 6

LIKE za produženi vikend koji je pred nama! Kalendar nam govori da su četvrtak (20.06.2019.), subota (22.06.2019.) i utorak (25.06.2019.) propisani neradni dani u Hrvatskoj

Sigurni smo da će mnogi uspjeti spojiti ove dane u jedan veliki neradni vikend, idealan za početak ljeta, kod nas u Lici, a uskoro se nadamo i puno šire, simpatično prozvani LIKEND! 

Foto: Mainstream Support

Želite li iskusiti najduži zipline u Europi i juriti njime brzinom od 120 km/h, na visini od 80 metara, svakako morate posjetiti Liku, točnije zipline 'Pazi Medo' koji se smjestio u Općini Vrhovine koja se nalazi u neposrednoj blizini Nacionalnog parka 'Plitvička jezera'! 

Želite li uživati u prekrasnoj prirodi uz nezaboravni užitak koji donosi 'zipline' - dođite na LIKEND! 

Pozivamo vas da dođete na LIKEND, višednevni događaj koji Vam osim adrenalinske avanture koju pruža sam zipline, nudi i mogućnost sportskog penjanja, bicikliranja, gađanja lukom i strijelom, uz neizostavno uživanje u samim prirodnim ljepotama Velebita koje okružuju SRC Bijeli Vrh gdje se naš adrenalinsko-zabavni park i nalazi! 

LIKEND donosi i odličnu mjuzu, koju će uigrani DJ V.E.K.Y. selekcionirati s kombinacijama prirodnih zvukova i time svakodnevno stvarati idealnu zvučnu podlogu uz koju ćemo se svi zajedno odlično zabaviti, a vjerujemo i zaplesati. LIKEND omogućuje vrhunsku glazbu punih šest dana! 
 

Foto: Mainstream Support

 LIKEND je sadržajan produženi vikend u prirodi! Adrenalin, lijepo vrijeme, prirodne ljepote, zabava, odlična mjuza, smijeh i ples samo su dio ovog događaja. Pridodajte tome sportske aktivnosti, ali i chillanje, odnosno obično izležavanje, ispijanje kave ili osvježenje uz hladno pivo te guštanje uz odličnu gastro ponudu koju će obogatiti domaće ličke delicije uz neizostavna jela inspirirana grillom iz cijele Hrvatske dobit ćete idealno rješenje za odlično proveden produženi vikend koji je pred nama!

Bilo da Vam je LIKEND usputna stanica prema nekom drugom odredištu ili ste baš tih dana poželjeli razgledati ljepote Nacionalnog parka 'Plitvička jezera', odnosno dolazite na višednevni odmor u predivnu Liku i našu Općinu Vrhovine -  'Pazi Medo Crew' vas spremno očekuje!

Ulaz na LIKEND je besplatan, a svoj termin za adrenalinska uzbuđenja koja donosi 'zipline' rezervirajte na vrijeme! 
Iskoristi priliku i rezerviraj paket "Avantura iz jezera" za 450 kn i provedi nezaboravan dan u srcu Like!  

Preporuka za smještaj je svakako 'Plitvice Camping Resort – Big Bear'.

Tema: Promo sadržaj