Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kuhar velikog srca kuha topli obrok za sve hrabre vatrogasce

Počinjemo u 6 ujutro u utorak. Kuhat ćemo cijeli dan u hotelu Lav. Hrabrim vatrogascima, našim herojima, pripremamo 1000 porcija, rekao je splitski kuhar Braco Sanjin koji je mobilizirao kuhare i sve ostale.

Splitski kuhar Braco Sanjin na svom je Facebook profilu pozvao kolege kuhare da mu se pridruže i pomognu kuhati za sve hrabre vatrogasce koji su cijelo vrijeme neumorno gasili požar.

Zahvaljujući brzoj reakciji i organizaciji građana putem društvenih mreža, dogovorili su se kako će se već u 6 sati naći u splitskom hotelu Lav i kuhati za sve iscrpljene vatrogasce i dobrovoljce.

- Počinjemo u 6 ujutro u utorak. Kuhat ćemo cijeli dan u hotelu Lav. Hrabrim vatrogascima, našim herojima, pripremamo 1000 porcija. Neće to biti samo ujutro. Kuhat će se i ručak i večera - kazao je Sanjin koji je dodao kako se prijavilo nekoliko kuhara, ali i žena koje će dijeliti porcije.

Kolege kuhari sutra u 6 h u Lava u sto većem broju dodjite da skuhamo za heroje....

Posted by Braco Sanjin on 17. srpnja 2017

 

Komentari (47)
  • Nemojte se čuditi ako u konzumu poskupi voda i neke osnovne potrebštine, kao što su napravili ono kad su bile one poplave.

    18. 7. 2017,   00:59
  • " Zahvaljujući brzoj reakciji i organizaciji građana putem društvenih mreža, dogovorili su se kako će se već u 6 sati naći u splitskom hotelu Lav i kuhati za sve iscrpljene vatrogasce i dobrovoljce. " i sad nama trebaju političari, sad vidite koliko su nama političari potrebni.

    18. 7. 2017,   01:18
  • Svaka čast! Zbog ovakvih ljudi bit će lakše prebroditi ove strahote s požarima.

    18. 7. 2017,   00:29