Obavijesti

News

Komentari 312

Kujundžić ima dva apartmana u Novalji - ni oni nisu u kartici

Kujundžić ima dva apartmana u Novalji - ni oni nisu u kartici
1

Umjesto jednog apartmana u zgradi na njega glase dva: jedan od 39 kvadrata i jedan od skoro 38 kvadrata. Uz to idu i dvije terase od oko 28 kvadrata svaka, te zajedničke prostorije

VIDEO

Tek nekoliko sati nakon konferencije za novinare ministra zdravstva Milana Kujundžića, Jutarnji list otkrio je još dvije nekretnine na kojima se ministar vodi kao vlasnik, a nema ih u kartici.

Iako je Jutarnji list ističe da bi se moglo raditi o dva nova apartmana koja nisu prijavljena u imovinskoj kartici, ipak se čini da to nije tako. Oba apartmana se nalaze u zgradi u kojoj je Kujundžić već prijavio jedan apartman od 50 kvadrata.

Umjesto jednog apartmana u zgradi na njega glase dva: jedan od 39 kvadrata i jedan od skoro 38 kvadrata. Uz to idu i dvije terase od oko 28 kvadrata svaka, te zajedničke prostorije.

Dakle, opet ostaj mogućnost kao i za prethodne slučajeve, da je ministar dva apartmana površine skoro 77 kvadrata prijavio kao jedan od 50 kvadrata. A onda je njihova vrijednost značajno veća od 750.000 kuna jer je cijela zgrada nedaleko od plaže. Također, apartmani ne glase na suprugu nego na njega. Kujundžić nam se nije javio objasniti ovu nelogičnosti. 

No, za Jutarnji list je ministar rekao da ima samo jedan apartman, kao što je i naveo u imovinskoj kartici. 

- U ponedjeljak ću dostaviti, kad budu dostupni, podatke iz zemljišnih knjiga grada Novalje, što će pojasniti eventualne nejasnoće - poručio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 312
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.