Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kumski luksuz u Primoštenu: 'Nisu svi mogli privezati jahte'

None Foto: Screenshot 4

Mladi Ivan Crnjac vodio je financije Agrokora, ludovao je s Antom Todorićem s kojim je vjenčani kum i uživao u vili u Primoštenu. Mještani su nam o njoj ispričali zanimljivu priču..

Tjedan dana stoji 8400 eura u srcu sezone. To je službena cijena za Vilu Fortunata u Primoštenu koju od prošle godine iznajmljuje obitelj Crnjac.

Ivan Crnjac bio je jedna od osoba od povjerenja obitelji Todorić. Vodio je financije Agrokora, a kad se kriza u Agrokoru zakotrljala, bankari su ga odmah htjeli maknuti jer ga smatraju odgovornim za većinu nepravilnosti u knjigama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Crnjac je ipak kum Anti Todoriću i prijatelj od najranije mladosti, a kumovi su zajedno ljetovali. Njihove očeve, Ivicu i Božu, također veže prijateljstvo. Zato je zanimljiva priča koju su nam ispričali mještani o luksuznoj Vili Fortunati, koju sad skupo iznajmljuju. 

Otac Božo Crnjac kupio je puno manju, skromniju kuću koja je bila uklopljena u predivni mediteranski ugođaj. Božo Crnjac je u tranziciji preuzeo lanac Splendid, a najpoznatiji restoran koji još postoji je Okrugljak.

- Dolazili su i Todorići, a svi oni nisu mogli privezati svoje jahte - kaže nam jedan mještanin.

Foto: Calimero Sport

Zato je 2008. godine Crnjac betonirao dio obale i napravio privezište. Naravno, bespravno. Inspekcija je zatvorila gradilište, ali mol nikad nije srušen nego i dalje presijeca obalu. 

Na kraju sezone 2015. godine Crnjčevi kreću u veliko rušenje i na mjestu stare vile grade puno veću i luksuzniju. Fotografije koje su objavljene na stranicama za iznajmljivanje svjedoče o tome kako se radi o atraktivnoj gradnji, pa je zato i visoka cijena najma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako saznajemo, prošlo ljeto su i mlađi Todorić i Crnjac bili i u Primoštenu, koristili su vilu Fortunata. U njoj se ranije odmarala i čuvala trudnoću i supruga Ivana Crnjca, a i sada rado dolaze na odmor u Primošten.

Vlasnik vile je još formalno otac Božo, ali ju je sin Ivan često koristi pogotovo zato jer mu je supruga iz Primoštena.

Ivan Crnjac vlasnik je i dva spojena stana na elitnom Šestinskom vrhu u Zagrebu.

>>> Velike i nikad ispričane priče o obitelji Todorić čitajte u 24sata i Expressu

Foto: 24sata.hr

Komentari (75)
  • Najgore mi je kad pristanem s jahtom a nemam ju kud privezat. Jebeš mi sve, malo je stvari u životu koje me tolko mogu raspizdit.

    26. 5. 2017,   16:21
  • Tzv. "istraživačko novinarstvo" - gdje ste bili dosada ????? Kraj ranjenog lava i miš glavu diže.....

    26. 5. 2017,   16:23
  • Tipični mentalitet hrvatskog "poduzetnika". Digni kredite, pokupuj aute sebi i svojima (obavezno BMW). Samo što je todorić level 100 pa kupuje jahte, helikoptere i vile.

    26. 5. 2017,   16:06