Obavijesti

Promo sadržaj

Kupila je skupocjene parfeme za manje od 300 kuna!

Kupila je skupocjene parfeme za manje od 300 kuna!
1

Pitate se kako je to moguće? Otkrivamo kako uživati u otmjenim, kvalitetnim mirisima unutar često premalog prosječnog hrvatskog budžeta

Ako ste jedna od onih, a nije nas malo, koja si skupocjeni, otmjeni parfem priušti samo za rođendan plaćajući ga karticom na nekoliko rata, ovo su dobre vijesti za vas. 

Da luksuzni predmeti imaju visoku cijenu, poznata je činjenica. U to smo bili čvrsto uvjereni i mi, dok nismo igrom slučaja, načuli priču kako profitirati kupujući upravo parfeme. Oduševljenje tom idejom dalo nam je motivaciju pobliže istražiti ovu priču, a evo do kojeg zaključka smo došli - luksuz ipak ne mora biti skup.

Cijene Top parfema niže i do 80%

Zbog niskih troškova poslovanja, internet trgovine redovito nude niže cijene proizvoda nego što isti ti proizvodi koštaju u standardnim dućanima. Ta razlika se najviše ističe upravo kod luksuznih proizvoda kao što su parfemi. Internet trgovine nude čak i do 80% popusta na neke od najpopularnijih parfema na tržištu. Ako mislite da to nije dobra prilika za šoping, teško da ćete naći bolju.

Izbor od preko stotinu najpoznatijih parfema

Ako ste mislili da ste u nekoj od parfumerija u gradu vidjeli najširu ponudu parfema, onda niste vidjeli ništa. Internet trgovine nude i preko 150 različitih parfema, od najnovijih, preko najpopularnijih, do klasika koji nikad ne izlaze iz mode i koje je zapravo sve teže naći u obližnjim parfumerijama. 

Kad se već živi luksuzno, neka je do kraja

Osim što možete uživati u skupocjenim parfemima po niskoj cijeni - 297 kuna za čak četiri parfema od 50 mililitara, uživat ćete i u besplatnoj dostavi na kućni prag. Baš kao pravi pripadnik elite. Za sigurnost kupnje ne trebate brinuti, plaćanje se vrši pouzećem pri preuzimanju paketa.

Sretan ulov i dobru uštedu vam želimo!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.