Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kuščevića prijavili iz 'Narod odlučuje': 'Ma to je smiješno...'

None Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Narod odlučuje podnio je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa prijavu protiv Kuščevića tvrdeći da se kao koordinator provjere utvrđivanja vjerodostojnosti broja potpisa...

Ministar uprave Lovro Kuščević izjavio je u petak da je prijava protiv njega, koju je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa podnijela građanska inicijativa Narod odlučuje, smiješna jer bi po toj logici svatko tko ima svoj stav ili mišljenje o nečemu trebao biti prijavljen za sukob interesa.

Narod odlučuje podnio je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa prijavu protiv Kuščevića tvrdeći da se kao koordinator provjere utvrđivanja vjerodostojnosti broja potpisa sa zahtjevom za referendum o promijeni izbornog sustava nalazi u sukobu interesa, jer je kao ministar u više navrata iznosio negativni stav i lažne optužbe protiv njihove referendumske inicijative.

"Kažem da je to smiješno. Po toj logici svatko tko ima svoj stav ili mišljenje trebao bi biti prijavljen Povjerenstvu za sukob interesa", rekao je Kuščević novinarima nakon sjednice Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije.

Dotakao se i nestanka spisa iz 2011. godine o curenju podataka u istrazi o prostituciji, kazavši kako nije ugodno da se takve stvari događaju.

"Nemojmo prejudicirati ništa. Pustimo da bez političkog pritiska nadležne institucije rade svoj posao, da se ta procedura dovrši. Nije dobro kad bilo kakav posao radite pod nekim pritiskom", poručio je Kuščević.

Komentari (16)
  • Što bi tebe volio vidjet u zatvoru lopino bar 2,3 godine da odležiš malo

    5. 10. 2018,   13:50
  • Kao što su nestali spisi, tako će se zagubiti i potpisi...Nemaaa..pojela maca

    5. 10. 2018,   14:29
  • Mi plačemo,oni pjevaju ,,,,, ne može nam niko ništa,,,,,

    5. 10. 2018,   14:34