Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kusin: Ne trebam ići Bandiću na konzultacije u Remetinec

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vesna Kusin smatra da je Švaljek radila dobar posao dok je bila na čelu Grada u proteklih pet mjeseci. Dodala je kako će i ona pokušati raditi najbolje što može

Bit će teško jer nas je prvo bilo troje, pa dvoje i sada sam ja sama, ali nastojat ću učiniti sve što mogu na dobrobit grada i građana, rekla je u petak Vesna Kusin, nova obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba. 

Dodala je kako joj je Sandra Švaljek najavila da će dati ostavku na mjestu zamjenice gradonačelnika ako joj Milan Bandić oduzme punomoć za vođenje Grada. Smatra da je Švaljek radila dobar posao dok je bila na čelu Grada u proteklih pet mjeseci.

-  Ona je, figurativno rečeno, pala u ocean u kojem je morala plivati. Plivala je najbolje što je mogla i znala i ja ću pokušati isto - rekla je Kusin. 

Milan Bandić navodno je smijenio Sandru Švaljek jer se 'otela kontroli' i nije željela ići u Remetinec na konzultacije. Kusin, s druge strane, svi vide kao lojalnu Bandiću, ali ona kaže da mu nikad nije bila u posjeti u zatvoru, piše tportal.

- Ne trebam ići na konzultacije kod Milana Bandića. Mogu ga ići posjetiti kao čovjeka ako on ostane tamo, ali vjerujem da će izaći i da će mi se uskoro pridružiti - poručila je.

Komentari (123)
  • Švaljek se pokazala kao kvalitetna osoba za vođenje grada, a Bandiću se to ne sviđa jer je osjetio da bi mogla biti izabrana za gradonačelnicu ako se kandidira pa je sad ovu postavio. Jadno od Bandića, ali od njega se drugo nije moglo ni očekivati!

    27. 3. 2015,   15:16
  • Nema potrebe da Kusinka ide Bandiću na konzultacije jer on i tako ima svojeg teklića Hanžekovića koji će joj uručivati sve gotovo napismeno. Vrijeme će pokazati do koje mjere je Kusinka ucjenjena od strane ovog lupeža ili će i ona dati ostavku !!...

    27. 3. 2015,   15:00
  • Bosanci i iz zatvora se zaj...vaju s ovim Gradom

    27. 3. 2015,   16:55