Obavijesti

Promo sadržaj

Kutjevo ljetna turneja je završila u Makarskoj

Kutjevo ljetna turneja je završila u Makarskoj
6

U Makarskoj je završila Kutjevo ljetna turneja u kojoj se duž jadranske obale uživalo u vrhunskim vinima, festivalskim cijenama butelja uz tradicionalnu kuhinju i glazbu

Kutjevo ljetna turneja počela je u Rovinju te se nastavila u još deset gradova duž obale. Svi posjetitelji mogli su uživati u vrhunskim vinima kutjevačkih podruma, a somelijeri  Kutjevo ljetne turneje posjetiteljima su otkrili sve tajne vrhunskog vina. 
Iz ponude možemo izdvojiti vrhunsku Graševinu, Graševinu Turković, Traminac, De Gotho i vina iz linije Maximo program koja će se lako upariti s gastro delicijama iz cijele Hrvatske. Sve posjetitelje oduševile su prigodne nagrade za svaku kupljenu butelju  vina.

Iz ponude izdvajamo:

Vrhunska Graševina - Ovo vino ima raskošnu aromu zrelog grožđa, sklad svih komponenti sorte i jednu posebnu plemenitost u okusu koju je teško definirati. Aroma je lijepo oblikovana, a okus je reljefan, profinjen i pun, bogat ekstraktom koji završava s karakterističnom i blagom gorkosti.

Kutjevački Rosé - Vino je blistave i živahne crvenkaste boje, nastalo kupažom sorti merlot, cabernet sauvignon i Zweigelt. Okus krasi izuzetna pitkost i blage kiseline sa svježe usklađenim aromama nježne voćnosti maline i jagode. Ovo je vino raskošnog i bogatijeg tijela te ugodne svježine što ga čini idealnim ljetnim osvježenjem.

Maximo Brut - Ovaj prirodni pjenušac nastao metodom champenoise predstavlja prvi Hrvatski pjenušac od graševine. Svježeg je i bogatog okusa i čistih minerala te raskošnijeg mirisa na dozrelu jabuku s blažom cvjetnom komponentom. Tajna njegove posebnosti skriva se u posebnoj tehnici proizvodnje te vremenu odležavanja. Uvijek je vrijeme za šampanjac!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini