Obavijesti

News

Kvar na automobilu, izgubljena prtljaga – događaji koje ne želimo na godišnjem

Kvar na automobilu, izgubljena prtljaga – događaji koje ne želimo na godišnjem
1

Vrijeme je godišnjih odmora, putovanja, odlazaka na more ili u planine, a d nepredviđenih situacija ne može se u potpunosti pobjeći, ali postoje usluge koje nude pomoć onda kada je najpotrebnija

Vrijeme je godišnjih odmora, putovanja, odlazaka na more ili u planine. No bezbrižno putovanje ponekad nam pokvare nepredviđene situacije. Kvar na automobilu, izgubljena prtljaga i iznenadne ozljede tri su stvari koje nam najčešće pokvare godišnji odmor. Od nepredviđenih situacija ne možemo pobjeći, ali postoje usluge koje, i bez osiguranja, nude izvanrednu pomoć u takvim trenucima.

Među njima se ističe Zagrebačka banka koja kroz svoju Lepezu, odnosno pakete pogodnosti uz račun, nudi i usluge pomoći u raznim nepredvidivim situacijama - pomoć na cesti, pomoć u kući, medicinsku pomoć te pomoć na putovanjima. Zahvaljujući svom partneru Mondial Assistanceu, Zaba klijentima omogućava korištenje usluge Servis centra brzo i kvalitetno. Ove usluge mogu koristiti svi koji su ugovorili jedan od modela Lepeza koji obuhvaća i bankovne proizvode i usluge – račune, kartice, direktne kanale plaćanja te plaćanja bez naknade. Raspon usluga ovisi o vrsti Lepeze, a korisnicima je pristup Servis centru omogućen 24 sata na dan.

Zahvaljujući usluzi Pomoć na cesti u Hrvatskoj i inozemstvu, onaj tko se nađe u nevolji može jednostavno, putem e-maila ili telefonski dobiti adekvatnu i pravovremenu pomoć. Usluga uključuje popravak na mjestu nezgode ili vuču vozila, organizaciju zamjenskog automobila ili plaćanje troška smještaja do iznosa pokrića, odnosno organizaciju i podmirenje troška nastavka puta, ukoliko je za popravak vozila potrebno više od 48 sati. Nema stresa ni kad pukne cijev na vikendici, ili kod gubitka ključeva, jer usluga Servis centra uključuje i pomoć u kući, u što spadaju usluge vodoinstalatera, električara, bravara ili staklara u slučajevima hitnih intervencija. Nažalost, ponekad se događaju i teže nezgode, poput bolesti ili ozljeda.

No kada se to i dogodi, dobro je znati da korisnici Lepeze imaju mogućnost kućnog posjeta liječnika i medicinske sestre, dostavu lijekova, kućnu njegu nakon izlaska iz bolnice te drugo medicinsko mišljenje. Usluga nije ograničena samo na Hrvatsku već se može koristiti i u inozemstvu, a pokriva medicinske troškove, organizaciju i pokriće troškova medicinskog prijevoza u Hrvatsku, medicinski prijevoz do bolnice u slučaju nezgode ili iznenadne bolesti, medicinski pregled, operaciju, lijekove, boravak u bolnici ili stomatološki tretman, dostavu lijekova u hitnom slučaju i slično.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Medicinska pomoć dostupna je u slučaju nezgode ili iznenadne bolesti na svim putovanjima koja ne traju dulje od 60 dana, a vrsta usluge i iznosi pokrića troškova određene su odabranim modelom Lepeze. Primjerice, kod određenih medicinskih usluga klijent sudjeluje u pokriću dijela troškova do 77 eura. Konačno, usluge Servis centra uključuju i informacije o hrvatskim agencijama u inozemstvu, informacije u slučaju gubitka dokumenata, ili pravnu pomoć, a u slučaju gubitka prtljage trošak kupnje odjeće i pribora za osnovnu higijenu također će preuzeti Mondial Assistance po primitku računa za obavljenu kupovinu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...