Obavijesti

Promo sadržaj

Kvar na autu koji se može dogoditi svima

Kvar na autu koji se može dogoditi svima
2

Pred Markom i njegovom suprugom Ivanom konačno je bio slobodan vikend koji su odlučili posvetiti samo sebi. Iako se do sada još nisu odvajali od djece, shvatili su da im nedostaje vrijeme kada se mogu posvetiti samo sebi i svojem odnosu

Nekoliko godina nakon rođenja posljednjeg djeteta, djecu će ostaviti kod bake i djeda i uzeti jedan vikend samo za sebe. Kako bi maksimalno uživali, uplatili su wellness putovanje u Opatiju. U petak, dan prije nego što su trebali otputovati, Marko je primijetio da nešto nije u redu s automobilom. Htio je biti siguran da ga auto neće iznevjeriti na putu, pa se s njim uputio u autoservis na pregled. 

No tek se tada izbezumio! Na automobilu je došlo do većeg kvara, a cifra, koju će trebati izdvojiti za popravak, dosezala je vrtoglavih 3.970 kuna. 

Marko je odmah nazvao suprugu jer nije znao što da radi. Automobil će mu trebati i za posao, a putovanje je već uplaćeno i nemaju pravo na povrat novca. Hoće li sada, dan prije dugoočekivanog vikenda, sve propasti u vodu i ostat će i bez uplaćenog novca za wellness?

I dok se Marko hvatao za glavu, Ivana je imala rješenje. Odlučila je otići na internetske stranice Ferratum banke i doći do novca u jednom danu i uz samo nekoliko klikova!

Kako podmiriti dug od 3.970 kn u nekoliko klikova

Naime, u tijeku je velika promotivna akcija Ferratum banke "Posudi 4000, vrati 4000!" tijekom koje su svi online brzi krediti ujedno i besplatni. Nema dodatnih troškova naknade i obračunavanja kredita, vraćate točno onoliko koliko ste posudili! Akcija vrijedi za sve nove korisnike Ferratum banke i za sve iznose online kredita do 4000 kn uz rok otplate do 30 dana. 

Važno je znati da niti postojeći korisnici nisu zaboravljani. Ako ste već poslovali s Ferratum bankom i vi imate pravo na posebnu ponudu koja uključuje 30% popusta na sve kredite s rokom otplate do 30 dana. 

Ivana je odlučila da neće gubiti vrijeme, jer dug za popravak automobila trebalo je podmiriti odmah isti dan, kako bi se sljedećeg dana mogli bezbrižno uputiti u Opatiju. Nije izgubila vrijeme niti na spremanje, organiziranje čuvanja djece, traženja parkinga i čekanja reda u banci. 

Novac sjeda na račun za 15 minuta

Ispunila je online obrazac i uz samo nekoliko klikova došla do 3.970 kn! A isti taj iznos će i podmiriti, bez ijedne kune više i bez neugodnih iznenađenja nakon posljednjeg klika!

Odabrala je iznos online brzog kredita koji joj je potreban, 3.970 kn, te rok otplate novca. U online obrazac je unijela svoje osobne podatke: ime i prezime, adresu stanovanja, OIB, IBAN i broj mobitela. Osim toga, uploadala je obostranu sliku osobne iskaznice, selfie s osobnom iskaznicom te karticu tekućeg računa s obje strane. 

Nekoliko minuta kasnije, putem elektroničke pošte, dobila je Ugovor o kreditu i potvrdu Ferratum banke da su svi uvjeti ispunjeni. Sada je samo još trebala potpisati ugovor, i uz Jamstvo za kredit, e-mailom ga vratiti banci. Svega 15-ak minuta od online prijave, novac je već bio na njezinom računu! 

Odmah nakon što je kredit sjeo na njezin račun, Ivana i Marko nisu čekali niti sekunde. Uputili su u autoservis i uplatili dug za popravak automobila. Sada su zadovoljno, sretno i bez brige mogli planirati put u Opatiju. Ništa im više neće pokvariti raspoloženje jer pred njima je vikend posvećen samo njima uz opuštanje i puni wellness paket.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.