Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kvar u tunelu: 'Čekali smo bez klime 45 minuta da izvuku bus'

None Foto: snimio čitatelj/24sata 7

Čitateljica nam je javila kako se u ponedjeljak oko 17 sati pokvario autobus u tunelu Bristovac. Iz Francuzević prijevoza kažu da su poslali drugi autobus po putnike koji su zbrinuti

Vučemo se, taman izlazimo iz tunela, prevruće je, ljudi se znoje, ne radi klima, ne znamo što se događa, vozač kaže da ne možemo biti u busu, javila je čitateljica koja je jedna od putnica autobusa koji je krenuo iz Vira i nakon što je pokupio putnike u Zadru i nastavio put Zagreba - pokvario se. 

Foto: snimio čitatelj/24sata

Kako su javili iz HAK-a, oko 17 sati promet u tunelu Bristovac odvijao se otežano i jednim trakom zbog autobusa koji se pokvario.

Putnici su, kako javlja čitateljica, u neklimatiziranom autobusu morali čekati 45 minuta da bi došla vučna služba i dovukla ih do izlaza gdje su još čekali drugi autobus. 

- Klima ne radi, u busu ima i mladih i starijih, prevruće je, svima curi znoj. Sada valjda čekamo drugi autobus - rekla je.

Foto: snimio čitatelj/24sata

Iz Francuzević-prijevoza rekli su kako su putnici zbrinuti.

- Došao je drugi autobus, putnici su čekali oko 40 minuta, bus je maknut s ceste i poslan na popravak - kažu iz kompanije.

Tema: Hrvatska

Komentari (24)
  • I to bez klime ☝🏼☝🏼☝🏼☝🏼 prije nije bilo klime i svi su normalno zivili a sad razmazeni do bola. Imaju li u kuci klimu!?

    19. 8. 2019,   19:13
  • Dali je netko skuzio ovaj dio- vozač kaže da ne možemo biti u busu, javila je čitateljica-i onda bili smo u busu bez klime 40 min??

    19. 8. 2019,   20:05
  • Pokvario se bus ! Ne radi klima! Dolazi drugi za 40 minuta !! Slijedi smak svijeta!!

    19. 8. 2019,   20:12