Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Laburisti prikupljaju donacije jer oni nemaju 'crne fondove'

None Foto: Filip Brala/PIXSELL 4

Prodajom stranačkih suvenira, 'radničkih dionica' i cigli s ugraviranim porukama, Laburisti namjeravaju prikupiti novac za financiranje kampanje. Počeli su u Zadru

Hrvatski laburisti u utorak su u Zadru počeli s donacijskom kampanjom za predstojeće izbore. Prodajom stranačkih suvenira, 'radničkih dionica' i cigli s ugraviranim porukama, namjeravaju prikupiti novac za financiranje kampanje. 

- Mi nemamo ni torbare ni crne fondove, niti direktore javnih poduzeća da nam vraćaju dug - rekao je šef zadarskih laburista Drago Čulina, nekadašnje lice s televizijskih ekrana. 

Komentari (23)
  • ko bi nama udovoljo...ako stranka ima novca,lopovi su...ako nema,sirotinja su......ovo je jedina stranka sa jasnim programom,oktenuta malom čovjeku...jedina stramka u kojoj se nemože biti na listi,ili u stranačkim tjelima ako niste poštena i moralna osoba....jedina stranka u kojoj se mjesto na listama nemože kupiti novcem.....zato,popljucajmo i te budale.pa što si oni umišljaju...biti pošten u Hrvatskoj?...oooo ne,to ne prolazi...kako u politici tako ni u narodu!!!!

    20. 9. 2011,   19:59
  • Pa kaj skupljanje starog železa više nije biznis?

    20. 9. 2011,   20:21
  • Cigla po cigla palaća.......

    20. 9. 2011,   15:33