Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Laburisti su suspendirali Tireli, ona poslala ispisnicu iz stranke

None Foto: Patrik Macek/Pixsell

Naštetila je stranci. Ona je špekulirala može li otići u SDP i morali smo reagirati. Ona misli isključivo na svoje interese, oštar je bio predsjednik Laburista Tomislav Končevski

Predsjednik Laburista Tomislav Končevski potvrdio nam je da je Nansi Tireli suspendirana u stranci, a nakon toga je ona poslala ispisnicu iz te stranke. Vijest o suspenziji prvi je objavio zagorje.com.

Tireli je bila i privremena predsjednica Laburista nakon odlaska Dragutina Lesara, te zastupnica u dva saborska mandata. Končevskom su zasmetale njene izjave da nisu ništa poduzeli da koaliraju sa SDP-om i cijelo njeno gostovanje na lokalnom radiju u kojem je kritizirala sadašnje vodstvo.  

- Naštetila je stranci. Ona je špekulirala može li otići u SDP i morali smo reagirati. Ona misli isključivo na svoje interese – oštar je bio Končevski. 

'Njezin odlazak neće naštetiti stranci'

Na pitanje hoće li ipak odlazak Tireli našteti stranci, kaže da neće. 

Nije ništa odradila zadnjih godinu dana, rejting nam je rapidno padao – kaže Končevski. 

On je potvrdio da su Laburisti ispali iz svih kombinacija za koaliciju sa SDP-om.

Iako su iz SDP-a tvrdili da su oni odlučili ne ići s Laburistima, Končevski kaže da nisu niti pokušavali pregovarati sa SDP-om. 

- Zašto bi mi molili nekoga tko se okreće desnom centru i bili s njima? Pa Laburisti su nastali kao istinska ljevica koja je na suprotnom polu od desnice i desnog centra – kaže Končevski. 

SDP je spreman primiti je u stranku?

Tireli nam se nije javila za komentar. Iz SDP-a su već slali signale da su je spremni primiti u stranku i dati joj mjesto na izbornoj listi jer smatraju da bi doprinijela njihovoj pobjedi.

Komentari (160)
  • Rijetko antipatična baba. Pa kaj sad cmizdri, ionako je u duši SDP-ovka, neka lijepo prijeđe pomahnitalom Milojku u sve 5.

    14. 7. 2016,   12:10
  • Pa nije teško zaključiti da je to napravila, kako bi se mogla uhljebiti na listi SDP, samo da se domogne Sabora. Sigurno nije izašla zato što se ostavlja politike.

    14. 7. 2016,   12:15
  • Hahah raspada se Nenarodna koalicija,Zoki vise nisu potrebni Tireli i sl,sad mu je glavni adut Mesic hahah.. Napokon ce im doci zajedno kraj ubrzo

    14. 7. 2016,   12:21