Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Labursti: HDZ-ova reakcija na Habuševu nesreću je uvreda

None Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Dozvoljavam im da se očituju o tom incidentu, no način na koji su to napravili je skandalozan, rekao je predsjednik varaždinske podružnice Laburista, B. Kolarić

Na prometnu nesreću koju je u petak pijan prouzročio varaždinski gradonačelnik Goran Habuš osvrnuli su se i Laburisti.

- Na internetu možete pročitati Kodeks časti Hrvatskih Laburista. Kodeks jasno ukazuje na to kako bi se Habuš trebao ponašati nakon ove nezgode da je naš član. No, on to nije i na njemu i njegovoj stranci je da sami procjene što moraju raditi - rekao je Božidar Kolarić, predsjednik varaždinske podružnice Laburista i potpredsjednik stranke.

Uz to, Kolarić je komentirao i reakciju HDZ-a na Habuševu nesreću. Podsjećamo, Vlatko Vuković, varaždinski HDZ-ovac, rekao je "HNS namjerava upravljati gradom i državom, a ne mogu upravljati ni automobilima".

- To je uvreda zdravog razuma. Dozvoljavam im da se očituju o tom incidentu, no način na koji su to napravili je skandalozan. Kad HDZ govori o upravljanju države onda moram reagirati. Brod kojim su oni upravljali nije doživio ni nezgodu ni nesreću, nego je doživio potop. Kapetan broda je s bliskim suradnicima prije potonuća brod okrao i napustio i sad čami u zatvoru. Vodi se i istraga protiv kapetanove stranke, a iznosi koji se spominju mi, obični smrtnici, ne možemo pojmiti - kaže varaždinski laburist Kolarić.

Komentari (34)
  • HDZ su gamad,pa Šeks je pijan svaki dan.Ali...treba biti bolji od njih.Nikako ne odobravam pijane vozače jer zbog takvog mi je dijete invalid.

    14. 11. 2011,   07:46
  • Zašto su to uvrede,nije on pijan prvi a ni zadnji put.Zašto nije išao na pijanku svojim autom a ne službenim.Pokazao je tko je i što je .

    14. 11. 2011,   08:34
  • zagorje jejedna velika vinska cesta a ipak je i marinje bilo blizu !

    14. 11. 2011,   07:39