Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lalovac: U planu reformi još nije odlučeno gdje će se rezati

Komentari (29)
 • Evo, počnite rezati sebi.. al onak za ozbiljno

  8. 4. 2015,   09:02
 • Lalovac,hočeš reforme,onda ti evo poznate koje treba napraviti a ni tvoja vlada niti bivše vlade ne žele napraviti jer im to ne ide u korist:Ukidajte nepotrebne županije,općine,agencije,ministarstva,otpustite sve uhljebe u državnim firmama i sankcionirajte sve one koji su im to omogućili,u nadzorne odbore stavljate ljude koji znaju raditi,direktore birajte javnim natječajem,ukidajte nepotrebne funkcije,smanjite broj saborskih zastupnika za pola,smanjite plaće svim državnim dužnosnicima,ukidajte benificije i sankcionirajte nedolazak na posao,ukinite dobivanje plaća nakon odlaska sa funcije,preispitajte sve ugovore koji su štetni za državu,itd.Da se počnu raditi prave reforme,onda bi ova država mogla daleko otići,ali sumnjam pošto je očito da SDP,HDZ i njihovi partneri rade samo za sebe,a misle na građane samo kad su izbori što se pokaže svaki put.

  8. 4. 2015,   09:07
 • ....pa za početak digni potrošački kredit od 300000 kuna i uplati u državni proračun-za onih 300tisućica otpremnine bivšem direktoru HBOR-a što ti je takvom pametnom,i razrokom -ups "promaklo"

  8. 4. 2015,   09:12
 • Rjesavanje preglomazne i apsolutno neucinkovite uhljeb birokracije i ostalih uhljeb institucija nikada nece doci na red,zato sto se u istima nalazi glasacka masinerija duopola na vlasti.Mjere stednje u duznickoj ekonomiji sa sobom povlace jos vece siromastvo i propadanje poduzeca,a to se pokazalo u mnogo zemalja eu.Zar vam nije cudno kako su njemci prilikom "krize" davali poticaje od 2000 eura za kupnju novog automobila,dok drugima sole pamet kako trebaju raditi suprotno!

  8. 4. 2015,   09:29
 • To znači da Zmaj i Lović više neće smjeti koristiti zlatni šekret u tornju, bio je već red da mu ograničite korištenje istog? Da li to vrijedi i za Vesnicu koja se vozi u taxi-avionu? Da li to znači da više neće biti vožnje Velikog Vođe do ljubavnice i pomladka o našem trošku? Da li onaj činovničić u policiji više neće imati 4 tjelihranitelja da budu dadilje njegovoj djeci i slične nepravilnosti?

  8. 4. 2015,   10:00
 • Sve reži, samo ne dirat Ured za koordinaciju sustava procjene učinka propisa, Agenciju za obnovu osječke Tvrdje, Državni zavod za nuklearnu sigurnost, Agenciju za mobilnost i programe Europske unije te onu najvažniju - Agenciju za regulaciju tžišta želj. prometa...

  8. 4. 2015,   10:09
 • skini si hlace pa rezi,nas vise ostavite na miru.

  8. 4. 2015,   09:57
 • gospon lalovac, ako niste znali, reforme ne znači rezanje, al vama je to valjda isti pojam. reforme=rezanje, i da naravno ne sebi već kmetovima. Nadam se da ne ćete još dugo.

  8. 4. 2015,   09:30
 • reži reži reži jeeeeeeeeeeeeeeeeee ti to režeš najboljeeeeeeeeeeee ahahahha hooooj

  8. 4. 2015,   09:51
 • Potjeraj političke uhljebe na berzu rada,

  8. 4. 2015,   10:44