Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lančani sudar na obilaznici, stvorile se ogromne kolone

None Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL 9

U subotu predvečer nekoliko auta sudarilo se na zagrebačkoj obilaznici (A3) u blizini zračne luke Franjo Tuđman. Policija je potvrdila prometnu nesreću, a HAK navodi da je promet otežan

Sudarilo se više od 5 vozila. Vidjeli smo policiju i hitnu na mjestu sudara, a i vatrogasci su bili na putu, vjerojatno razrezati lim. Nekoliko auta zdrobljeno je do neprepoznatljivosti, a jedan od njih probio je zaštitnu ogradu. Kolona je dugačka nekoliko kilometara, govori nam čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na stranicama HAK-a stoji da zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Buzin i Kosnica, u smjeru Lipovca, promet je otežan, a kolona je oko 1,5 km. Iz HAK-a nadodaju kako mole za strpljenje. 

U policijskoj upravi zagrebačkoj potvrdili su prometnu nesreću u kojoj je sudjelovalo više vozila. Neslužbeno doznajemo da ima ozlijeđenih, no točan broj i težina ozljeda biti će poznata nakon policijskog očevida. 

Krapinsko-zagorska policija potvrdila nam je kako su zaprimili dojavu u subotu oko 18.35 sati o sudaru pet automobila u mjestu Viča Sela. Prema prvim informacijama nema ozlijeđenih. Više će se znati nakon očevida.

Komentari (17)
  • Pa normalno kad je ogranicenje 80 , a dodu heroji iz Siska pa ga stisnu

    16. 3. 2019,   20:31
  • Ukazao se sv.Franjo iznad zračne luke a fanovi pali u delirij i eto sudaranja

    16. 3. 2019,   22:39
  • Na zagrebačkoj obilaznici fali treća traka,i to pod hitno.

    16. 3. 2019,   19:53