Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lančani sudar u Osijeku: Četiri auta se skršila, jedan ozlijeđeni

None Foto: Dubravka Petric/PIXSELL 10

Nesreća se dogodila u ulici Matije Gupca u Osijeku, jedan automobil je obilazio druge i nastala je prometna, rekao nam je čitatelj. Policija nam je potvrdila da je jedna osoba lakše ozlijeđena...

U prometnoj nesreći u Osijeku u subotu navečer ozlijeđena je jedna osoba. U sudaru su sudjelovala četiri vozila. Na mjesto događaja ubrzo je stigla hitna služba i policija.

- Nesreća se dogodila u ulici Matije Gupca u Osijeku, jedan automobil je obilazio druge i nastala je prometna - rekao nam je čitatelj. 

Policija nam je potvrdila da je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Komentari (42)
  • bjeli mercedes je obilazio dva auta u raskrižju sa 130, i direktno se zabio u plavi mercedes, bjeli ima ljetne gume, mladi vozač kaže da ga je zanio auto... a to što je vozio 130 vozilo bez osiguranja, nema veze,tata će to riješiti

    28. 12. 2019,   21:02
  • A viđe voznog parka, Bog nas sve pogledo, i onda kažu kriza u nas, Hrvati sirotinja. BMW, Mečka, Audi na svakom koraku i to sve novo i različiti modeli od malih gradskih, sedana do SUV-ova.

    28. 12. 2019,   20:57
  • Svi zure negdje, ako se drzis odstojanja uljece se u skarice,trube iza tebe ako ne izletis kao budala jer mogao si, nema veze sto ti je blizu auto. Stvarno se vozi ludo i nije cudno.

    28. 12. 2019,   21:04